Site icon Наше Місто

Куди піти у Дніпрі 18 липня

Сьогодні, 18 липня, День ідеальної сім’ї. Віряни вшановують пам’ять святих мучеників Якинта й Еміліяна. До Нового року залишилося 166 днів. 18 липня 2024 року — четвер. 876-й день війни в Україні. Куди піти у Дніпрі сьогодні – дізнавались наші журналісти.

“Ніхто. Ніде. Ніколи. Далебі”

 Історія цього проєкту почалась із випадку взимку 2018 року художниця Настасія Лелюк поїхала з мамою додому до Луганська, щоб зробити виставку з робіт своїх друзів та подруг. На той момент місто вже 4 роки перебувало в окупації, і поїхати додому означало необхідність отримувати дозвіл на в’їзд, проходити перевірки на блокпостах, стояти в чергах і так далі. Після відкриття виставка так і залишилась у квартирі художниці та ніби зависла в безчассі. Історія видається абсурдною, але зберігає в собі глибокий сенс бажання бути в місці, яке в тебе вкрали. Ніхто. Ніде. Ніколи. Далебі! це виставка-присвята втраченому та водночас спосіб бути разом із нашим теперішнім і майбутнім. Через спогади і маленькі жести наближення стверджується повернення до місць, що всотані в тіла багатьох від народження і куди зараз неможливо потрапити.

Де і коли: 18:00 Відкриття цієї виставки та кураторська екскурсія за адресою Крутогірний узвіз, 21а, безкоштовно

Катання на сап-дошках та каяках – чудовий спосіб яскраво провести час

Сапстанція Дніпро — місце де втілюються мрії! Саме на воді ваші їдеї набувають особливу яскравість!

Де і коли: : 10-00-16-00 Набережна Перемоги 1-Т, 150 грн/год

Космічна опера

«Космічна опера» — це унікальна мистецька, філософська і наукова подорож до незвіданого та безмежного Всесвіту! На інопланетному космічному кораблі у супроводі штучного інтелекту ви зможете відірватись від Землі та дослідити планети Сонячної системи, а також простір за її межами.

Родзинкою вашої мандрівки стане симфонічна сюїта «Планети» Густава Хольста, ор. 32, частина композицій якої була аранжована наново.

Де і коли:  19:00 в Планетарії, узвіз Крутогірний, 10, 170-320 грн

Як ми розповідали раніше, стало відомо, що було на місці легендарної Китайської стіни у Дніпрі понад півстоліття тому

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Новини Культури Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version