Skip to content

Як швидко охолодити телефон, що перегрівся: безпечні способи

Ксенія Куземко

як швидко охолодити телефон

Влітку, під час спеки, мобільні телефони часто перегріваються. Це може призвести до серйозних проблем з їх роботою, аж до виходу з ладу. Тому важливо вживати заходів для охолодження гаджетів. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на today.ua.

Експерти рекомендують скоротити використання смартфона в спекотну погоду, щоб запобігти його перегріву. Зарядку також краще відкласти до більш прохолодного часу. Важливо не вдаватися до радикальних методів охолодження. Різкі перепади температур негативно впливають на роботу гаджета.

Щоб знизити температуру телефону, рекомендується виконати наступні дії:

  • Відключити непотрібні функції та програми: ці дії допоможуть зберегти заряд батареї та зменшити навантаження на процесор, що призведе до його охолодження.
  • Зменшити яскравість екрану: екран телефону є одним з найбільш енергоємних компонентів, тому його тьмяніння може значно знизити його температуру.
  • Зняти чохол: чохол для телефону може затримувати тепло, тому його зняття допоможе гаджету краще охолоджуватися.

В спекотні літні дні ваш смартфон може страждати від перегріву. Щоб цього уникнути, рекомендується активувати режим економії заряду. Цей режим обмежує роботу деяких функцій телефону, роблячи його більш енергоефективним.

Класти телефон, що нагрівся, в холодильник не варто. Можна просто покласти його в затінене місце або поруч із працюючим кондиціонером або вентилятором. Деякий час гаджет краще використовувати, щоб він повністю охолонув.

Ці прості, але ефективні способи допоможуть продовжити життя мобільного телефону та уникнути зайвих витрат на новий пристрій чи ремонт.

Фото з відкритих джерел

Раніше ми писали, як перед сном охолодити кімнату, якщо немає світла.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: