Skip to content

Син більше ніколи не обійме батька: поблизу Авдіївки загинув Герой з Кривого Рогу

Син більше ніколи не обійме батька: поблизу Авдіївки загинув Герой з Кривого Рогу

Жорстока війна, розв’язана росією проти України, безжально збирає найдорожче – життя молодих, мужніх і талановитих людей. На полі бою гинуть кращі сини та доньки нашої нації: мужні воїни, які щиро вірять у вільне та щасливе майбутнє України. У прес-службі АТ “Кривбасзалізрудком” повідомили трагічну новину – на війні загинув військовий Сергій Іванюша, – пише «Наше Місто».

5 липня життя захисника України, дробильника ділянки №12 (ДСФ) шахти «Покровська» Сергія Вікторовича Іванюши, обірвалося.

Сергій народився 3 листопада 1986 року в місті Кривий Ріг. Після закінчення школи він вирішив працювати самостійно і заробляти на життя, пройшовши навчання в учбово-курсовому центрі АТ “Кривбасзалізрудком” і отримавши роботу на Криворізькому залізорудному комбінаті. Він починав як учень дробильника на дільниці №12 шахти “Покровська”, а через 7 місяців став дробильником. Сергій під час своєї кар’єри активно навчався від старших колег, підвищуючи свій рівень кваліфікації, і заробив заслужену повагу серед колег і керівництва шахти.

У 2022 році, під час агресії рф проти України, Сергій був призваний до Збройних Сил України. Він віддав перевагу життю у вільній і незалежній країні, захищаючи своїх рідних та близьких. Сергій служив стрільцем у 2 стрілецькому батальйоні військової частини А1302.

Син більше ніколи не обійме батька: поблизу Авдіївки загинув Герой з Кривого Рогу

На жаль, 5 липня під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Андріївка Бахмутського району Донецької області він загинув.

У чоловіка залишився син Віктор.  

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

Нагадаємо, раніше ми писали¸ що на війні загинув Герой з Кам’янського Артем Байков. У нього залишились дружина та дві доньки.

Фото: Дніпро Регіон.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: