Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Спека у Дніпрі: як мешканці рятуються у зелених зонах міста

Спека у Дніпрі: як мешканці рятуються у зелених зонах міста

Рятуючись від спеки, мешканці Дніпра насолоджуються затишком та розвагами серед зелених зон міста. Сквери, парки та набережні стають місцем порятунку від палючого сонця, де люди знаходять прохолоду і відпочинок. Особливо популярним місцем є житловий масив Сонячний. Тут можна побачити родини з дітьми, молодь, що грає у спортивні ігри, і просто людей, що насолоджуються природою, – пише «Наше Місто».

На масиві Сонячний панує справжній літній настрій. Під покровом густої зелені дерева, де тінь створює приємний затінок, мешканці знаходять можливість для приємного проведення часу. Дітлахи бігають по газонах, граючись у різні ігри, а старші відпочивають на лавочках, спілкуючись між собою і насолоджуючись легким вітерцем. Багато хто обирає відпочинок біля річки чи фонтанів, де прохолодна вода додає свіжості.

Тут кипить активне життя: молодь ганяє велосипедах, а діти бавляться на атракціонах. Різноманітні спортивні заняття підтримують бадьорість і додають позитивних емоцій. Для любителів більш спокійного відпочинку є можливість прогулянок по доглянутих доріжках, де можна розслабитись і забути про міську метушню.

Різноманітність закладів харчування дозволяє скуштувати найсмачніші страви на свіжому повітрі. Кав’ярні, ресторани і кіоски з морозивом працюють наповну, надаючи мешканцям можливість насолодитися їжею та напоями у приємній атмосфері. Дух літа відчувається у кожному куточку масиву Сонячний, роблячи його ідеальним місцем для відпочинку.

Нагадаємо, раніше ми писали: Місце релаксу та єднання з природою: як виглядає яхт-клуб «Січ» у спекотному липні.

Читайте також: У центрі Дніпра колись росло поле кукурудзи: унікальні історичні кадри.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: