Site icon Наше Місто

Рятувальники, поліцейські, комунальники та лікарі Дніпра отримали нагороди від міста та області

Рятувальники, поліцейські, комунальники та лікарі Дніпра отримали нагороди від міста та області

Дніпро постійно зазнає ракетних обстрілів з боку рф. На місце кожного влучання миттєво прибувають рятувальники, поліція, силовики, медики, комунальники та волонтери. Вони працюють разом — злагоджено і ефективно, щоб рятувати життя та відновлювати зруйноване. 17 липня кілька десятків працівників цих служб були відзначені почесними нагородами від міста та області, – пише «Наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.

Сьогодні рятувальники, лікарі, комунальники та поліцейські, що працюють на «прильотах», отримали нагороди від Дніпра та Дніпропетровської області. Їх вручили керівник ДніпроОВА Сергій Лисак і мер Дніпра Борис Філатов.

«Якщо би наші люди не працювали так професійно і так мужньо, наслідки були б страшнішими. Під час церемонії нагородження ми продемонстрували, так би мовити, подарунок. Не тільки для територіальної громади Дніпра. Завдяки співпраці з урядом Японії до нашого міста прийшла спецтехніка. Це екскаватор Komatsu з виносною стрілою 24 метри та гідравлічними ножицями», — повідомив Борис Філатов.

Місто Дніпро отримало екскаватор від міжнародних партнерів.Це не єдина техніка, яку місто отримує як допомогу. Екскаватор буде використовуватись для розбору завалів, а також може бути наданий іншим громадам, які потребують допомоги, зазначив мер Дніпра.

Під час урочистої церемонії вручення відзнак голова ДніпроОВА Сергій Лисак підкреслив, що завдяки злагодженій роботі всіх служб вдалося врятувати понад сотню людей лише за останній час.

«Хотілось би подякувати вам за роботу, службу, працю. Останнім часом нам випало багато викликів, на які ми реагуємо на мирній території нашої держави. І точно скажу, що без вашої присутності не знаю, як це все було би», — зазначив Сергій Лисак.

Водночас усі ті, хто у мирному Дніпрі рятує людей від ворожого терору, наголошують: працюють точно не заради відзнак.

«Легше було б, аби в нашій державі був спокій. А нагороди — це таке. Останні «прильоти», усе вже відпрацьовано. Спочатку працює ДСНС, потім підключаються комунальники. У цьому ми працюємо швидко і злагоджено», — каже начальник частини спецпризначення ДСНС Максим Гриценко.

Нагадаємо, раніше ми писали: До Дніпра прибув сучасний гусеничний екскаватор з Південної Кореї.

Читайте також: У Дніпрі на 15 % піднімуть зарплату лікарям, медсестрам, вихователям-методистам і музкерівникам, –  Борис Філатов.  

Фото: прес-служба міськради.

Категорія: Війна, Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version