Skip to content

На лівому березі Дніпра будують нову пішохідну доріжку

На лівому березі Дніпра будують нову пішохідну доріжку

У Дніпрі почалося будівництво нової пішохідної доріжки. Таку новину повідомив Сергій Пустовий на своїй фейсбук-сторінці, – пише «Наше Місто».

Відсьогодні розпочинаються роботи з будівництва довгоочікуваної пішохідної доріжки на масиві. Її прокладуть від будинку 51-а по проспекту Миру аж до 93-го будинку, тобто до школи №147.

«Мешканці масиву просили зробити цей пішохідний шлях вже досить давно. Дійсно, у густонаселених кварталах відсутність повноцінного пішохідного тротуару – і незручність, і небезпека. Особливо – для літніх людей та учнів, які прямують до школи та назад додому», – каже Пустовий.

Він також додає, що ресурси міста зараз обмежені, тим більше під час війни. Проте завдяки ініціативі жителів масиву, підтримці міського голови Бориса Філатова та голови громадської ради Геннадія Корбана, цей проєкт буде реалізовано.

Попри те, що головними пріоритетами у місті залишаються допомога ЗСУ, переселенцям, ліквідація наслідків ворожих атак та компенсація постраждалим, підтримання функціонування критичної інфраструктури під час шалених навантажень, Дніпро не забуває піклуватися про комфорт та безпеку мешканців.

Фото: фейсбук-сторінка Сергія Пустового.

Нагадаємо, раніше ми писали: У Дніпрі небайдужий мешканець на Тополі-3 прибрав сміття біля будинків та на дитячих майданчиках.

Читайте також: У Дніпрі активно ремонтують аварійні ліфти в багатоповерхівках.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: