Site icon Наше Місто

Куди піти у Дніпрі 17 липня

Сьогодні, 17 липня, День етнографа України. Віряни вшановують пам’ять святої великомучениці Марини. До Нового року залишилося 167 днів. 17 липня 2024 року — середа. 875-й день війни в Україні. Куди піти у Дніпрі сьогодні, дізнавались журналісти “Нашого Міста”.

Кіно-концерт “Nirvana: Понад Усе”

Nirvana: Live at the Paramount – відео-альбом американської гранж-групи Nirvana, записаний на концерті в Сіетлі у 1991р.

У цей рік Рокери перебувають на самому піку своєї популярності, хоч і не повністю усвідомлюють свій злет. Щойно вийшла їх знаменита “Smells Like Teen Spirit” і Nirvana стрімко стверджує свій новий статус культової групи.

Де і коли: 20:00 у Планеті Кіно, вул. Незалежності, 36, 170-270 грн

Липневі читання

Зануртесь у світ поезії, насолоджуйтесь авторською музикою та улюбленими каверами, що створять неповторну атмосферу.
В кінці заходу – вільний мікрофон, де кожен зможе поділитися своїм талантом і думками.

Цей вечір стане ще більш незабутнім, адже це останній тиждень роботи нашого кафе, яке закривається після цього. Не втратьте можливість провести час у улюбленому місці, наповненому творчістю та теплом!

Де і коли: 18:30 у Арт-кафе Невідомий Петровський, Січеславська Набережна, 15-А, 100/150грн

Програма “Краєвиди Всесвіту очима телескопа “Габбл””

Вже понад 30 років над Землею кружляє космічний телескоп «Габбл». За цей час він отримав більше мільйона зображень небесних тіл і неймовірних космічних пейзажів! Його «моделями» стали галактичні скупчення й окремі галактики, дивовижні зоряні системи та мальовничі туманності. А ще він вивчає надмасивні чорні діри та невидиму темну матерію.

Завдяки «Габблу» нам відкрилася краса Всесвіту в таких деталях і фарбах, яких людство ще не бачило! Відкрийте для себе виняткові космічні картини під час перегляду фільму «Краєвиди Всесвіту очима телескопа «Габбл». 

Де і коли: 18:30 у Планетарії, Крутогірний узвіз, 10, 170-320 грн

Фото з відкритих джерел

Раніше ми вам розповідали про цікаві факти про Дніпро.

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version