Site icon Наше Місто

В Укрзалізниці розповіли, як влітку придбати квитки на популярні маршрути

В Укрзалізниці розповіли, як влітку придбати квитки на популярні маршрути

Літні канікули у розпалі, і багато хто планує відпустку. У зв’язку з цим, Укрзалізниця надала рекомендації, як придбати квитки на популярні маршрути влітку, – передає «Наше Місто» з посиланням на Главком.

Керівник пасажирського напрямку «Укрзалізниці» Олександр Перцовський рекомендує пасажирам, які планують подорож у піковий сезон, завантажити офіційний додаток компанії, планувати поїздки заздалегідь та скористатися сервісом моніторингу, що автоматично придбає квиток, як тільки він з’явиться в продажу.

«Завантажуйте офіційний застосунок «Укрзалізниці». Не треба шукати та сподіватися на якихось перекупів. Друге – якщо ви не знайшли квиток на ту дату, яка потрібна, можна скористатися сервісом моніторингу. Ми його кілька місяців тому тестово запустили, зараз вже працює на повну. У нас десь понад 50 тисяч квитків люди моніторять», – сказав Олександр Перцовський в ефірі телемарафону.

Таким чином можна замовити квиток одразу з автовикупом. Тобто навіть вночі, якщо хтось раптом здав свій квиток, і якщо ви перший в черзі на автовикуп, то система сама придбає квиток.

«Зараз через пік сезону ми вимушено обмежили, що там можна моніторити паралельно тільки кілька поїздів, а не незліченну кількість. Але це дуже користується популярністю», – пояснив керівник пасажирського напрямку «Укрзалізниці».

Також «Укрзалізниця» рекомендує планувати свої подорожі заздалегідь під час пікового сезону. Продаж квитків починається за 20 днів до відправлення. Міжнародні маршрути стають доступними о 9:00, а внутрішні – о 8:00, щоб уникнути перевантаження системи.

Нагадаємо, раніше ми писали: Басейни у Дніпрі: де можна відпочити та які ціни.

Читайте також: “Укрзалізниця” призначила додаткові поїзди для подорожей до Карпат.

Фото: з відкритих джерел.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version