Skip to content

У Кривому Розі в останню путь провели Героя, який попри жахливу втрату сина захищав країну до останнього

У Кривому Розі в останню путь провели Героя, який попри жахливу втрату сина захищав країну до останнього

Ціною неймовірних зусиль та жорстоких втрат українські воїни стримують ворога. Їхня відвага та самовіддача дають нам шанс на життя у вільній та незалежній Україні. У Першому міському повідомили трагічну новину – на війні загинув військовий Микола Приставка, – пише «Наше Місто».

Життя мужнього захисника обірвалося 11 липня, в бою на Харківському напрямку. Вчора Героя провели в останню путь.

Микола Приставка у мирному житті працював у компанії «АрселорМіттал Кривий Ріг». Металурнійній справі він присвятив 15 років свого життя. Чоловік працював у конверторному цеху, розливочному відділенні разом зі своїм братом.

Зі своєю дружиною Ольгою Микола виховував двох синів. У перші дні війни чоловік став на захист країни. Та на цьому жахи у житті чоловіка не закінчилися. На жаль, його син захворів і у травні 2022 року хлопчика не стало.

Та попри це чоловік продовжував боротися за мирне майбутнє своєї родини та усієї країни. Микола був головним сержантом у лавах 13-ї бригади оперативного призначення НГУ «Хартія». Як каже побратим з позивним «Хан», Микола завжди був перший і на завдання їхав теж перший. 

Останній бій чоловік прийняв Харківському напрямку. Він з побратимами повертався із завдання, коли в машину влучив «Ланцет».

«Він робив ремонт, будував будинок. Це все зроблено його руками. Він був дуже щирою людиною, прямолінійною. Це завжди поважали всі. Усе казав, як є. Мій чоловік був самий найгарніший чоловік у всьому всесвіті, він – моє кохання, моє життя. Він мій сенс життя. Я не розумію, як тепер мені жити без нього», – каже дружина загиблого, Ольга Приставка.

Висловлюємо глибокі співчуття, та розділяємо біль втрати разом із родиною померлого захисника. Світла, незгасна пам’ять тобі, Герою, низькій уклін і вічна слава.

Фото: Перший Міський Кривий Ріг.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Донецькому напрямку загинув Герой з Кривого Рогу Максим Анкалюк. Його сини більше ніколи не обіймуть батька.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: