Site icon Наше Місто

Підготовка до опалювального сезону: у Дніпрі в міських котельнях встановили понад 80 генераторів

Підготовка до опалювального сезону: у Дніпрі в міських котельнях встановили понад 80 генераторів

Наразі у Дніпрі триває підготовка до новино опалювального сезону. Тому у міських котельнях встановлюють генератори для забезпечення безперебійної роботи системи. Про це повідомляє «Наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.

Дніпро активно готується до опалювального сезону в умовах воєнної зими. З 218 генераторів, наданих Японією, вже більше 80 успішно встановлені в міських котельнях.

До початку холодів планується встановити решту генераторів. Це дозволить забезпечити безперебійну роботу тепломереж навіть у випадку тривалих відключень електроенергії взимку.

«На цій котельні (де проходить зйомка, — ред.) встановлено генератор на 500 кВт. Це доволі потужний показник. Але люди мають розуміти, що ми не зможемо давати безперервно тепло у разі довготривалих відключень світла. Адже за годину роботи генератор споживає більше ніж 100 літрів пального. Тож генератори будуть задіяні для підтримки системи теплопостачання, щоб запобігти її розмерзанню. Генератори насамперед встановлюють на котельнях з найбільшою кількістю споживачів та тих, що опалюють соціальні об’єкти», — прокоментував Володимир Білан, заступник директора КП «Теплоенерго».

Фото: прес-служба міськради.

Нагадаємо, раніше ми писали: У Дніпрі в котельнях встановлюють резервні генератори, які передала Японія.

Читайте також: У Дніпрі боржникам можуть не подати тепло в опалювальний сезон.

Категорія: Важливо, Влада, ЖКГ, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version