Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Куди піти у Дніпрі 16 липня

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Куди піти у Дніпрі 16 липня

16 липня відзначають Міжнародний день драг-культури, День подяки морській свинці, Всесвітній день змій. В Україні – День прийняття Декларації про суверенітет України, День бухгалтера та аудитора. Православна церква вшановує пам’ять священномученика Атеногена і десяти його учнів. Куди піти у Дніпрі сьогодні, дізнавались журналісти “Нашого Міста”.

Жива планета, зоопарк

Куди піти у Дніпрі 16 липня - Наше Місто

Ми дбаємо про наших вихованців. Для загальної безпеки, при вході до зоопарку ми просимо наших відвідувачів обробити руки антисептиком та надіти бахили. Проводячи короткий інструктаж, ми говоримо про те, що дозволяється фотографувати тварин, відключивши спалах на фото- та відеопристроях, просимо не шуміти і не робити різких рухів, які можуть злякати тварин. Самостійно відкривати вольєри забороняється, контакт із тваринами можливий лише у супроводі екскурсовода.

Екскурсовод перед знайомством з кожною твариною проводить міні-інструктаж про те, як правильно з ним поводитися, що можна і чого не можна робити. Розповідаючи цікаві факти про біологію тварин та їх особливості, екскурсоводи стежать, щоб спілкування людей та тварин пройшло без шкоди один для одного. Кожен вихованець у вольєрі має укриття або зону, де тварина може, за бажання, відпочити від уваги людей. Діставати з укриттів, без волі тварини забороняється. Коли тварини налаштовані і хочуть спілкуватися, вони самі із задоволенням йдуть на контакт, часом застрибуючи на відвідувачів, грають із ними, даруючи незабутні хвилини спілкування.

Де і коли:10:00 – 20:00 парк Лазаря Глоби, з боку Центрального ринку, 150 грн, 2 квитка – 140 грн/люд; 3-9 – 130 грн/люд, від 10 – 80 грн

Постійна виставка риб та плазунів 

Куди піти у Дніпрі 16 липня - Наше Місто

Дніпропетровський акваріум є технічною лаболаторією студентів-іхтіологів ДНУ і був відкритий в 1986 р.. Тут мешкають риби з Дніпровського басейну, Центральної та Південної Америки, Африки-словом-з усього світу!. У стінах екскурсійного залу-20 акваріумів по 1000 літрів і центральний-на 100000 літрів.

Де і коли: 12.00-16.00 в Акваріумі прісноводних риб, Монастирський острів, парк Шевченка, 50 грн, 30 грн. – дит.

Програма “Від Землі до всесвіту”

Куди піти у Дніпрі 16 липня - Наше Місто

 Що ми побачимо, якщо відправимось за межі Сонячної системи? Зірки, яскраві туманності та неймовірну нескінченність галактик. Це приголомшлива подорож у часі та просторі, яка занурить вас у захопливу комбінацію видовищ і звуків Всесвіту, які нам відкрила наука.

Де і коли: 18:30 у Планетарії, Крутогірний узвіз, 10, 170-320 грн

Фото з відкритих джерел

Раніше ми розповідали, де у Дніпрі варто порибалити

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: