Skip to content

Через дефіцит електроенергії графік 4/4 неможливий: енергетики Дніпра закликають не піддаватися ворожій пропаганді

Енергетики Дніпра закликають не піддаватися ворожій пропаганді - Наше Місто

Відключення світла в Дніпрі, як і по всій країні, є вимушеним заходом, спричиненим руйнуванням енергосистеми України російськими окупантами. Внаслідок ракетних ударів пошкоджена значна частина генеруючих потужностей, включаючи теплові станції в Дніпропетровській області. Це змушує енергетиків вдаватися до графіків відключень, щоб запобігти масштабній аварії в енергосистемі, повідомляє «Наше місто» з посиланням на прес-службу ДТЕК Дніпровські електромережі.

НЕК Укренерго встановила жорсткі обмеження споживання, яких ДТЕК Дніпровські електромережі зобов’язані дотримуватися. Наразі, за командами НЕК Укренерго, одночасно відключаються 3-4 черги графіку. Оновлені графіки в Дніпрі та області – єдиний спосіб дати людям можливість знати та бачити графік відключень. За поточних умов дефіциту електроенергії дотримання попереднього графіку 4/4 неможливе.

Зі свого боку, оператор системи розподілу робить все можливе, щоб доступна електроенергія розподілялась справедливо між усіма жителями та підприємствами. Всі черги відключаються рівномірно і знаходяться без світла приблизно однаковий час протягом доби. Завершена робота з відключення житлових будинків від ліній з критичною інфраструктурою.

ДТЕК Дніпровські електромережі закликає до конструктивного діалогу та єднання. Компанія відкрита до зауважень, зустрічей та завжди готова пояснити ситуацію з електропостачанням. Будь-які спекуляції та паніка щодо світла лише грають на руку ворогу та дестабілізують ситуацію в умовах повномасштабної війни.

Нагадаємо, раніше ми писали, що OSINT-розслідувачі викрили координатора дніпровських мітингів проти відключень світла.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: