Skip to content

У центрі Дніпра молодь на хвилину перекрила рух для вшанування пам’яті полеглих військових

У центрі Дніпра молодь на хвилину перекрила рух для вшанування пам’яті полеглих військових

15 липня у середмісті Дніпра рівно о 9-й на хвилину призупинили рух, аби вшанувати пам’ять полеглих захисників. Молодь упродовж хвилини стояла на проїжджій частині проспекту Дмитра Яворницького, тримаючи в руках таблички із символічними написами. Акцію до Дня Української Державності організувала Молодіжна рада Дніпра спільно з патрульною поліцією, пише «Наше місто» з посиланням на прес-службу міськради.

«Важливо, щоб усі українці гуртом щодня о 09:00 зупинялися на одну хвилину, аби вшанувати памʼять полеглих воїнів. Радий бути частиною свідомої молоді, яка долучається до такої акції», — каже дніпрянин Вітольд Чабан.

Сергій Новиков, член Молодіжної ради Дніпра, теж долучився до акції:

«Сьогодні на хвилину призупинили рух на ділянці у середмісті Дніпра. Це відбулося згідно із законом. Зробили це, аби у державне свято  дніпряни доєдналися до хвилини мовчання за загиблими захисниками. На моєму плакаті напис «Держава — це ми: вчора, сьогодні, завтра». Це означає, що Україна була, є і буде незалежною, суверенною державою».

За словами голови Молодіжної ради Дніпра Дарʼї Бичишиної, показовий захід провели, аби нагадати містянам — щодня о 09:00 треба долучатися до хвилини мовчання:  «Мають зупинятися як водії, так і пішоходи, аби вшанувати памʼять наших полеглих захисників. Свідома молодь такою акцією сьогодні на цьому вкотре наголосила».

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Нікополі попрощалися із захисником, який помер від важких поранень.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: