Skip to content

Президент Зеленський прокоментував загрозу наступу російських військ із півночі

Президент Зеленський прокоментував загрозу наступу російських військ із півночі

Сьогодні відбулася пресконференція Президента України Володимира Зеленського. Під час неї він розповів про загрозу наступу російських військ із півночі, яку раніше обговорював начальник військової розвідки Кирило Буданов. За словами Президента, на Харківщині було зроблено серйозну роботу, щоб унеможливити потужний наступ, – пише «Наше Місто» з посиланням на пресконференцію.

Володимир Зеленський зазначив, що заяву Буданова про підготовку російського наступу «трохи не так зрозуміли».

«Я після цієї заяви подзвонив генералу Буданову, і він сказав, що трохи не так його зрозуміли. Ми розуміємо, що наступи можуть бути… просто можуть бути. Я вважаю, що на Сході найскладніша ситуація, на мою думку та на думку командування ЗСУ. Вважаємо, що на Харківщині зроблено серйозну роботу, щоб унеможливити потужний наступ з півночі», – прокоментував Зеленський.

Президент Зеленський зазначив, що зупинка наступу російських військ у Харківській області дозволила зосередити там війська з різних частин, які були розташовані вздовж російсько-українського кордону. Це завадило створенню потужного угруповання на інших напрямках.

«Це те, про що я отримав інформацію і ділюся з вами. Те, що маю від різних розвідок нашої держави», – сказав він.

Нагадаємо, раніше ми писали: Як подати заявку через Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради.

Фото: з відкритих джерел.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: