Skip to content

Посвідчення водія європейського зразка: як оновити документ у Дніпрі і скільки це коштує

Посвідчення водія європейського зразка: як оновити документ - Наше Місто

Якщо у Вас досі паперове ламіноване посвідчення водія чи видане до 2013 року і не відображається в електронних сервісах, саме час задуматися про його обмін. Як оновити документ у Дніпрі і скільки це коштує, розповіли у прес-службі регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Дніпропетровській та Запорізькій областях, пише «Наше місто».

Обміняти старе посвідчення водія на сучасне європейського зразка можливо у будь-якому сервісному центрі МВС незалежно від місця проживання чи перебування. Для цього потрібно взяти талон онлайн через е-запис або в терміналі сервісного центру МВС та прийти на визначений час», – розповідає начальник регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Дніпропетровській та Запорізькій областях Володимир Степанов.

З собою слід взяти такі документи:

  • паспорт з відміткою про реєстрацію місця проживання (або ID-картку та витяг про місце проживання);
  • копію реєстраційного номеру облікової картки платника податків;
  • посвідчення водія, що підлягає обміну;

Частину з зазначених документів, а саме: паспорт громадянина України у вигляді ID-картки, витяг про місце проживання та реєстраційний номер облікової картки платника податків можна пред’явити адміністратору сервісного центру МВС у застосунку Дія.

Процедура обміну займає не більше 30 хвилин, тому отримати посвідчення водія на новому бланку можна безпосередньо в день звернення до сервісного центру МВС. Фотографію заздалегідь роздруковувати не потрібно. Адміністратор зробить якісне фото на документ при наданні послуги.

Готовий документ можна забрати в обраному сервісному центрі МВС, у відділенні Укрпошти чи замовити доставку курʼєром додому. Найголовніше: обміняти і забрати посвідчення водія можливо виключно особисто. Це не можна зробити ні з дорученням, ні через рідних. Документ отримує лише сам власник.

Орієнтовна вартість послуги — 572 грн, не враховуючи комісію банку. Логістичні послуги сплачуються окремо.

Читайте також: КП «Дніпроводоканал» обмежує послуги боржникам: кому відключать воду 15-19 липня.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: