Skip to content

Пік спеки ще триватиме: прогноз погоди в Україні та Дніпрі на завтра

Ксенія Куземко

в Україні зберігатиметься спекотна та суха погода

Згідно з прогнозами, протягом вівторка, 16 липня, в Україні зберігатиметься спекотна та суха погода. Лише в деяких регіонах можливі короткочасні дощі. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на синоптикиню Наталку Діденко.

Так, 16-го липня температура повітря в Україні становитиме +33…+39 градусів, місцями до +40…+42 градусів.

У західній частині очікується нижча температура повітря, впродовж дня +31…+34, місцями на Закарпатті та в Чернівецькій області до +35 градусів.

Короткочасні дощі та грози пройдуть завтра у західній частині України, а ввечері у вівторок локально на Житомирщині, Київщині, Чернігівщині, Сумщині та Полтавщині.

«Більша частина України й надалі потерпатиме від сухого, а точніше, пересушеного повітря. Антициклонічний характер погоди в Україні й надалі блокує вільне переміщення вологої та свіжішої повітряної маси з Атлантики», – йдеться у повідомленні.

Послаблення спеки очікується на півночі України 18 липня, на півдні, сході та в центральних областях ймовірне послаблення спеки орієнтовно 20-22 липня.

У Дніпрі 16-го липня буде мінлива хмарність, прогнозується короткочасний дощ. Втримається сильна спека, вдень очікується +35…+37 градусів.

Фото: Валерій Кравченко

Раніше ми писали, як у Дніпрі проходить підготовка до опалювального сезону 2024-2025.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: