Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Місце релаксу та єднання з природою: як виглядає яхт-клуб «Січ» у спекотному липні

Місце релаксу та єднання з природою: як виглядає яхт-клуб «Січ» у спекотному липні

Яхт-клуб «Січ» – це не просто місце на карті Дніпра, а справжня скарбничка приємних вражень, активного дозвілля та незабутніх моментів. Розташований на мальовничому березі Дніпра, яхт-клуб пропонує широкий спектр розваг, які припадуть до душі як досвідченим яхтсменам, так і тим, хто вперше вирішив насолодитися природою, – пише «Наше Місто».

У яхт-клубі «Січ», серед мальовничих краєвидів, можна зарядитися енергією на цілий тиждень. Відпочинок в комфортній зони для релаксу, смачні страви та єднання з природою можна знайти саме тут. Окрім того, яхт-клуб «Січ» створює ідеальне середовище для пернатих. Від звичайних гусей до вишуканих качок-мандаринок – кожен вид птахів тут створює особливу атмосферу, збагачуючи життя клубу та його відвідувачів.

Що цікавого є у яхт-клубі

  • Вітрильний спорт. Для любителів вітру та швидкості яхт-клуб пропонує широкий спектр послуг, пов’язаних з вітрильним спортом. Тут можна пройти навчання, взяти участь у захоплюючих регатах або просто орендувати яхту для прогулянки по мальовничих просторах Дніпра.
  • Відпочинок на природі. На території яхт-клубу обладнані комфортні зони відпочинку, де можна розслабитися на свіжому повітрі, насолодитися мальовничими краєвидами та смачною їжею. До послуг гостей ресторан, кафе та багато іншого.
  • Культурні заходи. Яхт-клуб “Січ” – це не лише місце для відпочинку, а й осередок культурного життя Дніпра. Тут регулярно проводяться фестивалі, майстер-класи та інші цікаві заходи.

Фото: Валерій Кравченко.

Нагадаємо, раніше ми писали: У Дніпрі в яхт-клубі «Січ» з’явилися нові платні розваги.

Читайте також: Виняткова атмосфера та незабутній відпочинок: як виглядає яхт-клуб «Січ» у Дніпрі літніми вихідними.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Унікальний Дніпро

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: