Site icon Наше Місто

Куди піти у Дніпрі 15 липня

Сьогодні, 15 липня, День української державності та День українських миротворців. Віряни вшановують пам’ять святого рівноапостольного великого князя Володимира. До Нового року залишилося 169 днів. 15 липня 2024 року — понеділок. 873-й день війни в Україні. Куди піти у Дніпрі сьогодні, дізнавались журналісти “Нашого Міста”

«Забери мене на місяць» 

Космічні перегони між совєтами та США в розпалі. Співробітники NASA готуються до чергового польоту, впродовж якого запланована висадка людини на місяць. Попри близькість до мети мало хто вірить у успіх. Тож аби не виглядати невдахами, NASA наймає у штат спеціалістку з маркетингу Келлі Джонс (Скарлетт Йоганссон). Ніхто не зможе краще, ніж вона, покращити імідж космічної агенції. Таке рішення видається геть недоречним керівнику місячної місії Коулу Девісу (Ченнінґ Татум). Наближається день вильоту, а оскільки впевненості в успіху не додалося, Келлі доручають відзняти висадку на місять у павільйоні – аби було що показати світові у випадку, якщо місія провалиться.

Комедія та мелодрама «Забери мене на місяць» є спільним проектом кінематографістів з Великої Британії та США. Про початок роботи над проектом оголосили навесні 2022 року. Виконавиця однієї з головних ролей Скарлетт Йоганссон також стала співпродюсеркою фільму. Знімали у Атланті наприкінці 2022 року.

Де і коли: в усіх кінотеатрах Дніпра

Відвідати міські басейни чи аквапарки

У Дніпрі працює безліч басейнів та два аквапарки. Нещодавно ми вам про це розповідали детально

Погодувати білочок у лісі

Сорок хвилин від центра – і ви у мальвоничому сосновому лісі!

Пікнік Парк у Придніпровську – це чудове місце для пікніка та відпочинку на природі, розташований в унікальному місці в сосновому бору.

Звуки і запахи справжньою незайманої природи, спів лісових птахів, аромати лісових квітів допоможуть вам відключитися від сучасної дійсності великого міста та подарують Вам відпочинок і оздоровлення.

Прогулянки по сосновому лісу, захоплюючі подорожі і мотузковий парк для дітей, відпочинок на річці, все для Вашого активного відпочинку.

Зручні пікнікові місця, обладнані парковими столами з лавками Park Master Table, стаціонарними грилями Park Style Grill, місцями для багаття Camp Fire Ring, прокат для активного відпочинку у лісі- все для Вас, дорогі гості.

Де і коли: вхід безкоштовний, місця для пікніку від 800 грн

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version