Skip to content

Дніпрянам від Сил оборони: у мерії відкрили анонсовану Філатовим експозицію подяк від військових

Дніпрянам від Сил оборони: у мерії відкрили анонсовану Філатовим експозицію подяк від військових

У мерії Дніпра показали медалі, подяки та цінні подарунки від Сил Оборони. Міський голова Борис Філатов зауважив, що це нагороди для всієї територіальної громади, – пише «Наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.

Систематично надаючи дрони, РЕБи, різну техніку, вантажівки, пікапи, квадроцикли та інше необхідне обладнання, дніпряни роблять свій безцінний вклад у боротьбу за свободу та незалежність України. В знак подяки бійці ЗСУ часто вручають міському голові Борису Філатову різні відзнаки. Проте, він завжди наголошує, що всі ці нагороди належать не йому особисто, а всім жителям Дніпра, які об’єдналися та згуртувалися заради спільної мети – перемоги.

Для того, аби обʼєднати їх в єдину експозицію, у холі міськради облаштували простір, де виставлено не лише медалі та подяки, а й шеврони, прапори, підписані бійцями бойових бригад, та деякі деталі ураженої ворожої техніки.

«Наша, так би мовити, колекція нараховує близько ста екземплярів. Тож при цій нагоді я хотів би ще раз подякувати всім містянам, усім платникам податків. Якщо у вас буде така можливість, і ви будете у міськраді, обов’язково подивіться цю виставку. Вона постійно поповнюватиметься», — сказав Борис Філатов, наголосивши, що Дніпро й надалі підтримуватиме Сили оборони.

До Дніпровської міської ради завітали бійці славетної Об’єднаної штурмової бригади Національної поліції України “Лють”. Вони привезли з собою декілька бойових прапорів та подяку громаді Дніпра за надані нещодавно пікапи.

«Сподіваємося, що не тільки для оборони, а й для контрнаступу ці пікапи також стануть у пригоді. Це не є разова допомога. Це — регулярна підтримка від громади Дніпра. Ми очікуємо зараз і на БпЛА, і також квадроцикли. Однозначно, від нас велика подяка громаді, мерії, депутатському корпусу, меру безпосередньо — за те, що відгукуються, розуміють, що це потреба на лінії фронту, і за те, що регулярно та систематично допомагають нам боронити нашу державу», — зазначив військовослужбовець бригади Володимир.

Нагадаємо, раніше ми писали: Дніпро доправив на фронт ще 200 FPV-дронів на близько 2,8 млн грн.

Читайте також: Дніпро – Силам оборони: ще 5 новеньких повнопривідних пікапів поїхали на фронт.

Фото: прес-служба міськради.

Категорія: Війна, Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Фотогалерея

Позначки: , , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: