Skip to content

Діти більше ніколи не обіймуть батька: на Донецькому напрямку загинув Герой з Кривого Рогу

Діти більше ніколи не обіймуть батька: на Донецькому напрямку загинув Герой з Кривого Рогу

Жорстока війна безжально забирає життя наших хоробрих захисників, які ціною власного життя борються за свободу та незалежність України. Вони стоять на захисті країни, аби забезпечити мирне майбутнє для нас і наших дітей. У прес-службі підприємства повідомили трагічну новину – на війні загинув військовий Максим Анкалюк, – пише «Наше Місто».

Життя захисника обірвалося 1 липня, поблизу Часового Яру Бахмутського району на Донеччині. Миксим Анкалюк не дожив до свого 43-річчя кілька місяців.

Максим народився в Дніпродзержинську. Після закінчення школи навчався у Дніпропетровському національному університеті залізничного транспорту. Даті тривалий час працював на ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», очолив ЗЦ №1.

«З Максимом працювалося дуже легко, адже він досконало знав свою справу і вмів згуртовувати навколо себе таких же небайдужих до залізничної справи людей. Максим Анкалюк був чесною, порядною, справедливою людиною. У роботі був принциповим, любив досконалість у всьому, я б сказав, все робив наче по нотах. А ще він завжди дослухався до думки інших, поважав колег, і його теж поважали у колективі», – згадує начальник Прокатного району ЗЦ № 1 Віталій Пахлан.

На жаль, мирне життя закінчилося, коли почалася широкомасштабна війна. Вже у травні 2023 року Максим став на захист своєї країни.

У чоловіка залишилися дружина, два сини, батьки та сестра.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Донецькому напрямку загинув солдат з Дніпропетровщини Віталій Швець.

Фото: фейсбук-сторінка АрселорМіттал Кривий Ріг.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: