Site icon Наше Місто

Де порибалити у Дніпрі та області

День риба́лки — професійне свято працівників рибного господарства України, професійне свято рибалок. Відзначається щорічно у другу неділю липня. Цього року свято випадає на неділю, 14 липня. Журналісти “Нашого Міста” зібрали для вас місця у місті та області, де можна порибалити!

База відпочинку «Цвет» на Дніпрі

Сьогодні рибалка на Дніпрі – це дуже популярне заняття. У річці є все для того, щоб привертати увагу любителів посидіти за вудкою – велика кількість зручних місц для рибалки, велика кількість видів риби, гідний кльов практично в будь-який час. А ловити тут є що: у Дніпрі живуть близько 50 видів риби.
Лов риби для відпочиваючих на базі «Цвет» безкоштовний. Якщо ви не орендуєте котедж, а приїхали просто на рибалку, то вартість рибалки буде коштувати 100 грн.

Адреса: С. Суха Калина. Вул. Калинова, 39

Риболовля на набережній вул. Малиновського ж. м. Сонячний

Широка бетонна набережна знаходиться навпроти Монастирського або острова Шевченко на Лівому березі Дніпра. Починається від літака і закінчується біля залізничного моста через Монастирський острів. Рибалити можна і ближче до нового мосту і далі в бік Ігрені. Але під’їзди до берега утруднені, зайняті човновою станцією (поворот до Придніпровського).

Коса на ж. м. Перемога – гребний канал

Ще одне з рибальських місць Дніпра куди можна і піти пішки і поїхати. Перемога великий житловий масив. Велика кількість рибалок может знайти своє клевое місце на косі. Протяжність близько 2.5 км. Безліч рибальських місць на будь-який смак. Рибалять там жителі ж \ м Тополя, Сокіл, вул. Космічної.

Погуляти, а не тільки посидіти приїжджають і з інших місць Дніпра. При вході на косу, а найзручніше потрапити на неї з бульвару Слави, якщо взяти правіше ви потрапляєте в парк на воді. З безліччю водоплавної птиці і місць для відпочинку.

Канал ж \ м Ломівський

Жителі лівого берега Дніпра, ж \ м Лівобережний, Ломівський люблять відпочивати і рибалити в парку біля каналу, який знаходиться на в’їзді на Кайдацького міст з лівого берега Дніпра. Риболовля тут зручна для жителів мікрорайону, так як все знаходиться в пішому досягненні. Можна розміститися на березі каналу, порибалити з містка через нього. Відпочити в альтанках або покататися на водних лижах. Піщаний берег з очеретами і деревами створює затишні рибальські місця прямо в межах міста. Риболовля може бути вдалою як влітку таки взимку. Ловлять карася, плотву, верховодку. Якщо любите покидати блешню, то на каналі можна зловити і окуня і щуку.

Риболовля на косі ж \ м Червоний Камінь

Прибережне розташування житлових масивів Комунар, Парус і Червоний Камінь дозволяє рибалки не шукати рибальських місць з машиною. Цілком зручно дістатися пішки або з велосипедом можна на косу, яка знаходиться на Червоному Камені. Вона густо поросла деревами, що робить її зручною для риболовлі в Дніпрі влітку.

Взимку в затоці, який вона утворює безліч рибалок ловлять рибу з льоду. А влітку і в міжсезоння тут можна ловити і хижака і білу рибу. Де половити щуку в Дніпрі? Місцеві рибалки вкажуть численні острови та коси Червоного Каменю.

Якщо ви схочете порибалити в Дніпрі на пристойній глибині, то вам необхідно дістатися в самий кінець коси. Місць для риболовлі там обмежена кількість, але зате ви можете зловити і судака і коропа.

Карась може клювати успішно і в самій затоці, і якщо будете кидати в бік Дніпра, це права сторона коси на Червоному камені. Вона вся поросла очеретом, тому не зайвими будуть високі чоботи-болотники навесні або навіть човен після закінчення заборони на ловлю з плавзасобів.

Альтанки в Івушках

Свіже повітря, всі зручності та весела компанія – найкращі умови для літнього відпочинку. Тут є власний берег і причал.

Адреса: Вул. Маршала Малиновського,108

Страусина ферма «Страус Парк Ленд»

«Страус Ленд» об’єднує на єдиному подвір’я міні-зоопарк, розваги для дітей, затишні альтанки для пікніка, риболовлю, кафе, місця для ночівлі. Для маленьких дітей є можливість відчути себе водієм паровозика, який покатає всіх веселих друзів по чудовій країні “Страус Ленд”.Рибалка у Страус Парк Ленд — це завжди море риби: тут ловиться карп дзеркальний, білий амур, товстолоб, карась, лин та щука.

Адреса: С. Грузьке. Вул. Шкапенка, 1

Заміський комплекс “LAKE PARK”

Тут є готель у лісі, ресторан, лазня та риболовля.

Адреса: С. Хащеве. Вул. Овчаренко, 2т (заїзд з міста Новомосковськ)

Фото з відкритих джерел

Раніше ми розповідали, де у Дніпрі можна випити каву та прочитати цікаву книгу

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version