Site icon Наше Місто

Любив життя і Україну: на Донецькому напрямку загинув солдат з Дніпропетровщини

загинув солдат з Дніпропетровщини

Війна продовжує безжально забирати життя мужніх синів і доньок України, які самовіддано захищають рідну землю. Цього разу трагічна звістка про втрату відважного воїна сколихнула Дніпропетровщину. Марганецька міська рада повідомила про загибель солдата, пише «Наше місто».

5 липня поблизу Кліщіївки, що на Донеччині, прийняв свій останній бій марганчанин, Віталій Федорович Швець. Йому було лише 43 роки.

У Марганці провели в останню путь загибього солдата

-Загинула світла людина, яка дуже любила життя, своїх рідних, свою українську землю і був прикладом мужності та хоробрості у боротьбі з ненависним ворогом, – йдеться у повідомленні Марганецької міської ради.

11 липня на Алеї Слави зібралися рідні, побратими, представники міської влади. Цього дня родині загиблого Героя було вручено орден “За мужність”.

Родині загиблого Героя було вручено орден “За мужність”.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього патріота своєї країни, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього подиху. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

Фото: Марганецька міська рада.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Донецькому напрямку загинув Герой з Дніпропетровщини.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version