Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Куди піти у Дніпрі 12 липня

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Сьогодні, 12 липня, Всесвітній день бортпровідника. Віряни вшановують пам’ять святих мучеників Прокла та Іларія. До Нового року залишилося 172 дні. 12 липня 2024 року — п’ятниця. 870-й день війни в Україні. Куди піти у Дніпрі сьогодні, дізнавались журналісти “Нашого Міста”.

Концерт Emotional snowfall 

Emotional Snowfall підкорить вас сучасною українською музикою в стилі New Romantic. Їхні мелодії та тексти перенесуть вас у чарівний світ романтики та мрій, відкриваючи іншу реальність.
Не втрачайте шанс зануритися у світ якісної української музики та підтримати молодих виконавців. Будемо раді вас бачити!

Де і коли: 19:00 у Арт-кафе Невідомий Петровський Січеславська Набережна, 15-А, 150 / 200 грн

Програма “Наша космічна адреса”

Рекомендовано для перегляду від 8 років
Кожен з нас добре пам’ятає власну адресу. Але ж вона дозволяє вказати місце, де ми живемо, тільки на Землі.
А як щодо Всесвіту? Він неосяжний, і в ньому так легко загубитися! Там настільки багато яскравих і маленьких зірок, таємничих туманностей, величезних галактик!
Як відрізняти їх одна від одної? Як дізнатися, де знаходиться наша рідна планета?
Для цього і треба знати нашу космічну адресу, і тоді ви ніколи не заблукаєте на космічних трасах!

Де і коли: 17:00  у Планетарії, Крутогірний узвіз, 10, 170-320 грн

Забери мене на місяць

Космічні перегони між совєтами та США в розпалі. Співробітники NASA готуються до чергового польоту, впродовж якого запланована висадка людини на місяць. Попри близькість до мети мало хто вірить у успіх. Тож аби не виглядати невдахами, NASA наймає у штат спеціалістку з маркетингу Келлі Джонс (Скарлетт Йоганссон). Ніхто не зможе краще, ніж вона, покращити імідж космічної агенції. Таке рішення видається геть недоречним керівнику місячної місії Коулу Девісу (Ченнінґ Татум). Наближається день вильоту, а оскільки впевненості в успіху не додалося, Келлі доручають відзняти висадку на місять у павільйоні – аби було що показати світові у випадку, якщо місія провалиться.

Комедія та мелодрама «Забери мене на місяць» є спільним проектом кінематографістів з Великої Британії та США. Про початок роботи над проектом оголосили навесні 2022 року. Виконавиця однієї з головних ролей Скарлетт Йоганссон також стала співпродюсеркою фільму. Знімали у Атланті наприкінці 2022 року.

Де і коли: в усіх кінотеатрах Дніпра

Фото з відкритих джерел

Раніше ми розповідали, де у Дніпрі можна випити каву та прочитати цікаву книгу

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: