Site icon Наше Місто

Йому було всього 22 роки: на Харківському напрямку загинув Герой з Кам’янського

Йому було всього 22 роки: на Харківському напрямку загинув Герой з Кам’янського

Ціною неймовірних зусиль та жорстоких втрат українські воїни стримують ворога. Їхня відвага та самовіддача дають нам шанс на життя у вільній та незалежній Україні. Міський голова Кам’янського повідомив трагічну новину – на війні загинув відважний воїн Роман Бачурін, – пише «Наше Місто».

Життя мужнього воїна, справжнього патріота своєї країни обірвалося 5 липня, під час запеклого бою біля населеного пункту Глибоке Харківського району.

Роман народився у місті Гірник Селидове Донецької області. До війни чоловік працював на приватному підприємстві в сфері роздрібної торгівлі. Проте мирне життя закінчилося, коли розпочалася широкомасштабна війна. У жовтні 2023 року Роман став на захист України та її народу.

Чоловік був нагороджений орденом “За мужність III ступені” від Президента України та Золотим Хрестом від головнокомандувача ЗСУ.

У нього залишилися дружина, донька, батьки, брат.  

Висловлюємо глибокі співчуття, та розділяємо біль втрати разом із родиною померлого захисника. Світла, незгасна пам’ять тобі, Герою, низькій уклін і вічна слава.

Нагадаємо, раніше ми писали: Донька більше ніколи не обійме батька: на Луганському напрямку загинув Герой з Кам’янського.

Фото: телеграм-канал Андрія Білоусова.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version