Site icon Наше Місто

«Дніпропротез» залишається у державній власності: другий аукціон відмінено

«Дніпропротез» залишається у державній власності - Наше Місто

9 липня повинен був відбутися аукціон з продажу лота «Єдиний майновий комплекс державного комерційного підприємства «Дніпропетровське експериментальне протезно-ортопедичне підприємство», проте він не відбувся через відсутність учасників. Нову дату торгів назначили на 18 липня. І ціна на підприємство впала з 114 млн грн до 57 433 936,28 грн без ПДВ. Проте і його скасували, вказавши причиною відсутність учасників, повідомляє «Наше місто».

«Dnipro.protez лишається в державній власності та не припиняє роботу!

Це чергова маленька перемога громадськості, яка матиме значний результат. Дякуємо кожному та кожній, хто долучився до порятунку критично важливого підприємства, яке невтомно допомагає тисячам захисників із ампутаціями.

Виготовлення нових та обслуговування наявних протезних виробів продовжиться у звичному режимі. Дніпро Протез ростиме, розвиватиметься та щодня підвищуватиме якість та ефективність.

Наразі команда підприємства, спільно з Віталій Коваль та Фонд державного майна України пропрацьовує подальші кроки взаємодії, аби захистити надійних та прибуткових державних провайдерів послуг із протезування.

Дякуємо за конструктив та продовжуємо слідкувати з Protez Hub за тим, щоб кожне рішення держави було на користь захисників і захисниць», – прокоментували відміну аукціону в БФ «Протез Хаб».

Нагадаємо, раніше ми писали: Протези для української приватизації: чому і навіщо продають державний протезний завод у Дніпрі.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Новини здоров'я Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version