Skip to content

У Дніпрі ремонтують та накривають колодязі за заявками містян

У Дніпрі ремонтують та накривають колодязі за заявками містян

У Дніпрі продовжують ремонтувати та накривати колодязі за заявками містян. Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 58 звернень, – пише «Наше Місто» з посиланням на його телеграм-канал.

До телеграм-каналу Геннадія Корбана надходять заявки мешканців з приводу вирішення тих чи інших проблем у місті. Тому у Дніпрі ремонтують та накривають колодязі. На вулиці Гусенка замінили люк, що гримав.

«На вул. Гусенка, навпроти ЖК «Жуковський», пошкоджено люк. Ми переїхали до цієї локації з Вугледару, Донецької області. Живемо з серпня 2023 року в цьому місці. Люк гуркотить під колесами авто понад 100 разів на годину. У понеділок побив рекорди. Понад 200 разів за годину вранці гримнув. Воно і так не солодко під час руху десятка машин на хвилину під вікнами. Але під час тривоги, після Вугледару, постійно стресуємо від гуркоту люка», — написав дніпрянин Сергій.

Кришку люка вже замінили.

Також на перехресті Академіка Янгеля – Будівельників відремонтували колодязь. Тут виконали ремонт горловини та встановили новий люк у зборі.

Натомість та Тополі 3 заклали ями.

«Чи є інформація щодо термінів виконання робіт, Тополя-3, зупинка громадського транспорту між Січчю та Сільпо», — написав у телеграм-чат Корбана дніпрянин Андрій.

Там ями вже було усунено.

Штаб взаємодопомоги Громадської ради:   

(095) 816-39-11   

(093) 261-32-25  

(063) 402-79-56

(063) 681-61-82   

(068) 638-28-48

Заявки приймають з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово в коментарях.

Раніше ми писали, у Дніпрі за заявками містян лагодять трамвайні зупинки.

Фото: телеграм-канал Геннадія Корбана.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: