Skip to content

Трагічна звістка: від отриманих поранень в лікарні помер Герой з Дніпропетровщини

Ксенія Куземко

Трагічна звістка з фронту: від отриманих поранень в лікарні помер Герой з Дніпропетровщини

Дніпропетровщина знову втратила героя. У боях за Україну загинув 38-річний військовий Артем Созінов. Про трагічну новину повідомили в Червоногригорівській громаді, пише «Наше місто».

«Він був людиною великої душі, справжнім другом і натхненником для всіх, хто мав честь його знати. У мирному житті він працював водієм, адже автомобільна техніка була його справжньою пристрастю. Його любов до машин була не просто хобі – це було справжнє покликання. Він віртуозно керував будь-яким транспортним засобом і завжди був готовий допомогти тим, хто цього потребував», – йдеться в повідомленні.

Коли ворог прийшов на нашу землю, Артем не вагаючись пішов захищати рідний край. Сміливо стояв на передовій, боронячи мир і спокій для кожного з нас. Він був справжнім Героєм, прикладом мужності та відданості своєму обов’язку. Його героїчний вчинок назавжди залишиться в нашій пам’яті як символ незламності і сили духу українського народу.

Артем був призваний на службу 1 грудня 2022 року. Він був командиром бойової машини-командиром відділення розвідувального відділення розвідувального взводу батальйону морської піхоти, мав звання сержанта. Виконуючи бойове завдання, та захищаючи територіальну цілістність нашої України.

Помер 8 липня 2024 року від отриманих раніше поранень в Запорізькій клінічній лікарні.

Раніше ми писали, потрапив під мінометний обстріл на Харківщині: на війні загинув фанат СК «Дніпро».

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: