Site icon Наше Місто

Куди піти у Дніпрі 11 липня

Сьогодні, 11 липня, День пам’яті жертв геноциду жителів Сребрениці в Європейському союзі. Віряни вшановують пам’ять святої рівноапостольної Ольги, княгині Київської. До Нового року залишилося 173 дні. Куди піти сьогодні у Дніпрі – дізнавались журналісти “Нашого Міста”.

Концерт “Sympho-Rock 2000s”

Запрошуємо вас до парку Шевченка, де просто неба розгорнеться неймовірне дійство: концертна програма Sympho-Rock 2000s. Хіти гуртів, що розпочали нове тисячоліття та увійшли до світової «Антології року» як рок-титани, лунатимуть у фантастичному виконанні Естрадно-джазового ансамблю під керівництвом Олексія Мовчана. Неймовірним вокалом зачарують солісти:

Нові світові легенди та стовідсоткові хіти з’явилися на рок-сцені у 2000-х. Космічна музика Muse, готична атмосфера Evanescence, вибухова суміш репу та ню-метала у виконанні Linkin Park, епатаж від Marilyn Manson, провокація від Rammstein, революційні Green Day – ці імена назавжди увійшли в історію. А пісні колективів продовжують підкорювати своєю унікальною естетикою та залишаються в усіх мислимих топах. І цього вечора ви відчуєте силу культових хітів на собі. Побачимось! Тривалість програми – 1 година 20 хвилин.

Де і коли: о 18:30 в Літньому театрі парку ім. Т. Г. Шевченка. у літньому театрі парку Шевченка, 300-350 грн

Концерт “Миттєвості липня” 

Поезія, що зачіпає за душу, авторська музика, яка надихає, та улюблені кавери, що дарують ностальгію.
На завершення – вільний мікрофон, де кожен матиме змогу поділитися своїм талантом і відчути підтримку аудиторії.
Приходьте, щоб зануритися у світ мистецтва та натхнення!

Де і коли: 18:00, у Арт-кафе Невідомий Петровський Січеславська Набережна, 15-А, 150 грн

Програма Космічна опера

«Космічна опера» — це унікальна мистецька, філософська і наукова подорож до незвіданого та безмежного Всесвіту! На інопланетному космічному кораблі у супроводі штучного інтелекту ви зможете відірватись від Землі та дослідити планети Сонячної системи, а також простір за її межами.

Родзинкою вашої мандрівки стане симфонічна сюїта «Планети» Густава Хольста, ор. 32, частина композицій якої була аранжована наново.

Де і коли: 19:00 у Планетарії, Крутогірний узвіз, 10, 170-320 грн

Фото з відкритих джерел

Раніше ми вам розповідали, які ресторани з літніми терасами варто відвідати у Дніпрі

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version