Skip to content

Як перед сном охолодити кімнату, якщо немає світла

Як перед сном охолодити кімнату, якщо немає світла

Коли спека стає нестерпною, а кондиціонер недоступний через відключення світла, сон стає справжнім викликом. Однак, існують прості лайфхаки, які допоможуть відчути прохолоду та легко заснути навіть у спекотні дні. Як і хитрощі для охолодження кімнати. – розповість «Наше Місто» з посиланням на Bob Vila.

Заморожена подушка

Покладіть подушку в пакет і залиште її в морозильній камері на 10 хвилин. Якщо місця замало, заморозьте лише наволочку. Цей метод швидко створить ефект прохолоди, що дозволить вам швидше заснути.

Мокрі простирадла

Намочіть велике простирадло або рушник у воді, не віджимаючи його до кінця. Повісьте його біля відкритого вікна, щоб протяг охолоджував повітря в кімнаті. Також можна періодично розпилювати воду з пульверизатора на простирадло, коли воно висохне.

Ментоловий чай

Ментол активує сенсорні рецептори в роті, викликаючи відчуття прохолоди. Випийте склянку холодного м’ятного чаю з льодом перед сном. Це знизить температуру тіла та допоможе вам швидше заснути. М’ята також має заспокійливі властивості.

Охолодження пульсових точок

Для швидкого охолодження прикладіть лід до пульсових точок на тілі: задня поверхня колін, згини рук, пахви або шия. Загорніть лід у тканину і тримайте компрес на цих місцях.

Закриті вікна

Близько 30% небажаного тепла потрапляє в дім через вікна, особливо ті, що виходять на південь і захід. Тримайте вікна закритими, коли вас немає вдома. Використовуйте штори, жалюзі або віконниці, щоб знизити температуру в приміщенні.

Скориставшись цими простими порадами, ви зможете забезпечити собі комфортний сон навіть у найспекотніші ночі.

Нагадаємо, раніше ми писали: Японський кондиціонер без електрики: як охолодитися, коли немає світла.

Читайте також: Як економити електроенергію влітку, використовуючи кондиціонер.

Фото: з відкритих джерел.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: