Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Літній календар цвітіння для алергіків в Україні 2024

Ткач Анастасія

Літній календар цвітіння для алергіків в Україні 2024

Літо — період цвітіння безлічі алергенних рослин. Алергопрогноз на літо 2024 року охоплює календар цвітіння з червня до серпня — він допоможе вам зорієнтуватися, коли цвітуть трави та дерева, на які у вас алергія. Ви зможете заздалегідь запланувати профілактику та лікування, щоб зменшити прояв алергічної реакції, пише «Наше місто».

Якщо ви страждаєте від сезонної алергії на пилок рослин, вам просто необхідно враховувати календар цвітіння і пилкування рослин. Це допоможе заздалегідь провести профілактичні заходи і підготуватися до небезпечного для вас періоду.

Звертаємо вашу увагу, що календар цвітіння досить приблизний, терміни і тривалість цвітіння рослин можуть змінюватися в залежності від погоди, навіть в межах одного регіону.

У таблиці перераховані найпоширеніші рослини-алергени, але це далеко не все. Для деяких людей джерелом алергії можуть бути нешкідливі на перший погляд рослини: дзвіночки, рододендрони, маки, незабудки та інші. Враховуйте, будь ласка, свої індивідуальні особливості.

Сподіваємося, що календар цвітіння рослин допоможе вам підготуватися і відчувати себе комфортно в «небезпечні» для вас періоди алергії на пилок.

Читайте також: Сезонна алергія: симптоми захворювання та лікування у Дніпрі.

Категорія: Новини Дніпра, Новини здоров'я Дніпра, Тема дня

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: