Site icon Наше Місто

Кавуновий бум у Дніпрі: які ціни у супермаркетах

Кавуновий бум у Дніпрі: які ціни у супермаркетах

Нарешті, разом із спекотним сонцем і теплими літніми вечорами до України прийшов сезон кавунів. Ця ягода є чи не найпопулярнішим смаколиком сезону. Тому на ринках та в магазинах з’являються партії великих зелених плодів, які так і манять своїм соковитим виглядом та ароматом. На полицях супермаркетів Дніпра вже є кавуни різних сортів і розмірів. Які саме можна придбати та скільки вони коштують, – дізнавалися журналісти «Нашого Міста».

Літній сезон завжди асоціюється зі свіжістю, яскравими фарбами та, звичайно, кавунами. Придбати їх можна у популярних супермаркетах Дніпра. Проте ціни у кожному магазині різняться: все залежить від сорту та країни походження. Окрім українських ягід на полицях з’являються також і закордонні, наприклад, з Іспанії та Італії. Такі імпортні кавуни коштують, як правило, дорожче.

АТБ

У мережі АТБ можна знайти декілька видів кавунів. Кавун звичайний першого ґатунку коштує 23,95 грн за кілограм. Також на полицях пропонується кавун безнасінний, за нього доведеться заплатити трохи більше – 47,79 грн за кілограм.

Варус

Інший популярний супермаркет пропонує у своєму асортименті товарів лише один сорт літньої ягоди – Кавун «Україна», він коштує 22,90 гривні за кіло.  

Сільпо

Супермаркет Сільпо вражає різноманіттям сортів та цін. Тут можна знайти щонайменше 4 різні сорти:

Крім того, у Сільпо можна придбати частинку кавуна, що є зручним варіантом для тих, хто хоче спробувати різні сорти або не потребує великої кількості.

Як обрати смачний та стиглий кавун

Щоб обрати стиглий і солодкий кавун, рекомендується звернути увагу на такі ознаки:

Нагадаємо, раніше ми писали:  Де шукати найоригінальніше морозиво в Дніпрі.

Читайте також: Ціни на ягоди і фрукти у Дніпрі: скільки коштують на ринках сезонні смаколики.

Фото: журналісти «Нашого Міста».

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Фотогалерея

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version