Site icon Наше Місто

Вміє слухати та має добре серце: історія соціальної робітниці з Дніпра

Історія Вікторії Бідняк

 Вікторія Бідняк вже 10 років працює провідним фахівцем із соціальної роботи у Дніпровському міському центрі соціальних служб. За цей час вона бачила багато людських доль, щасливих і трагічних. Ця дівчина знає все про роботу з родинами, дітьми, молоддю у складних життєвих обставинах, пише «Наше місто».

Вікторія – не просто соціальний робітник, вона – друг для своїх підопічних. Вміє вислухати, дати пораду, підтримати у скрутну хвилину. Її щирість і доброта роблять життя людей кращим.

Вікторія завжди мріяла допомагати людям. Її прагнення до справедливості привело її до соціальної роботи. Девіз дівчини: “Той, хто рятує одне життя, рятує весь світ”.

 -З’явилося бажання бути опорою для тих, хто самотужки вже не в змозі вирішувати свої проблеми, допомагати їм віднайти себе, надихнути повірити у себе та змінитися на краще, – сказала Вікторія.

Дівчина любить свою роботу і пишається тим, що може допомагати людям. Вона вважає, що кожен має право на щасливе життя. Тому вона робить все можливе, щоб зробити це життя кращим.

Вікторія опікується родинами з дітьми

Сім’ї, про яких піклується Вікторія – непрості: серед них батьки, які неналежним чином виконують свої батьківські обов’язки, або вживають наркотичні речовини чи зловживають алкоголем, не працюють. Отримувачі послуг різні, тому потребують індивідуального підходу у роботі, постійної підтримки і допомоги завжди, інколи в неробочі години і вихідні дні.

 -Навіть один врятований шанс на щасливе життя вартий будь-яких зусиль. Щоб глибше розуміти своїх підопічних, я здобула другу вищу освіту, опанувавши тонкощі психології, – сказала Вікторія.

Вікторія допомагає підопічним

Щоб відновити сили, у вільний час Вікторія любить насолоджуватися природою. Прогулянки з сім’єю та друзями, ігри з домашніми улюбленцями, догляд за власним садом, подорожі та походи в пошуках мальовничих краєвидів – ось що дарує їй натхнення та стимул працювати далі.

Фото: Департамент соцполітики ДМР.

Читайте також: Створювала кришталеві вази, а тепер допомагає людям: історія соціальної робітниці з Дніпра.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version