Site icon Наше Місто

У Дніпрі внаслідок ракетної атаки 8 липня вибито 140 вікон

У Дніпрі внаслідок ракетної атаки 8 липня вибито 140 вікон

Внаслідок ворожої атаки, яку вчора здійснили окупанти на Дніпро, у місті пошкоджено 17 будинків. Загалом вибито 140 вікон. Наразі Дніпро оговтується від ракетної атаки 8 липня, – пише «Наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.

Станом на 11:00 годин у Дніпрі зросла кількість понівечених будинків унаслідок ракетного обстрілу міста в понеділок, 8 липня.

За оновленою інформацією від департаменту з питань самоорганізації населення Дніпровської міськради, пошкоджено 9 будинків ОСББ. Вибито понад 70 вікон, пошкоджено фасади. У двох багатоповерхівках уламки зруйнували покрівлю, а в одній з них постраждали технічний поверх та ліфтове обладнання.

Департамент житлового господарства Дніпровської міської ради також надав оновлені дані. Через ракетний обстріл пошкоджено 8 багатоквартирних будинків та 2 гуртожитки, вибито 66 вікон.

Загально по Дніпру від ракетного обстрілу ушкоджень зазнали 17 багатоквартирних будинків. Вибито 140 вікон.

Нагадаємо, що вчора у Дніпрі пролунала серія вибухівВнаслідок атаки громадський транспорт змінив маршрути. Міський голова Борис Філатов повідомив, що постраждали житловий будинок та СТО. Він прокоментував ситуацію з місця подій. За словами голови ДніпроОВА Сергія Лисака, у місті є поранені через ракетний удар. Пізніше стало відомо, що 1 людина загинула і 6 поранено.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що під удар росіян потрапили: Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Слов’янськ, Краматорськ. Понад 40 ракет різних типів випустила росія.

У Дніпрі десятки комунальників у 40-градусну спеку ліквідують наслідки масованої ракетної атаки.

Читайте також: Ракетний удар по Києву: ворог поцілив по дитячій лікарні «Охматдит».

Категорія: Війна, Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version