Site icon Наше Місто

У Дніпрі комунальники майже добу працюють у постраждалих від ворожих обстрілів районах міста

У Дніпрі комунальники майже добу працюють у постраждалих від ворожих обстрілів районах міста

Майже добу комунальні служби міста Дніпро працюють над ліквідацією наслідків ракетного удару, який завдала російська армія 8 липня. Про це повідомляє «Наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.

Роботи ведуться на двох локаціях. На першій протягом дня триває вивезення сміття та скла. До робіт залучено 1 самоскид, 1 навантажувач та 15 працівників.

На другій локації 10 комунальників, 1 самоскид та 1 навантажувач допомагають з демонтажу пошкодженої будівлі та вивезення будівельного сміття.

Фото: прес-служба міськради.

Нагадаємо, що вчора у Дніпрі пролунала серія вибухівВнаслідок атаки громадський транспорт змінив маршрути. Міський голова Борис Філатов повідомив, що постраждали житловий будинок та СТО. Він прокоментував ситуацію з місця подій. За словами голови ДніпроОВА Сергія Лисака, у місті є поранені через ракетний удар. Пізніше стало відомо, що 1 людина загинула і 6 поранено.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що під удар росіян потрапили: Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Слов’янськ, Краматорськ. Понад 40 ракет різних типів випустила росія.

У Дніпрі десятки комунальників у 40-градусну спеку ліквідують наслідки масованої ракетної атаки.

Читайте також: Ракетний удар по Києву: ворог поцілив по дитячій лікарні «Охматдит».

Категорія: Війна, Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version