Skip to content

Проводжали в останню путь на колінах: на Дніпропетровщині попрощалися з загиблим Героєм

Проводжали в останню путь на колінах: на Дніпропетровщині попрощалися з загиблим Героєм

Жорстока війна безжально забирає життя наших хоробрих захисників та захисниць, які ціною власного життя борються за свободу та незалежність України. Вони стоять на захисті країни, аби забезпечити мирне майбутнє для нас і наших дітей. На фейсбук-сторінці OrdzhoCity  повідомили трагічну новину – на війні загинув військовий Олександр Кочергін, – пише «Наше Місто».

Життя мужнього захисника обірвалося на Харківщині, під час бою за рідну землю. Олександр  був молодшим сержантом, старшим водієм стрілецького відділення стрілецького взводу.

У мирному житті Олександр Кочергін працював на гірничо-збагачувальному комбінаті. Проте спокійне життя закінчилося, коли розпочалася широкомасштабна війна. Чоловік став на захист країни та боровся за її незалежність та свободу.

Провести Олександра в останню путь прийшли його земляки, рідні та друзі. Представники влади вручили Герою живі квіти, вшановуючи його пам’ять. Чин похорону звершив благочинний Православної церкви України м. Покров Іван Назарик.

«Люди схиляли голови у скорботі, ставали на коліна, утворюючи живий коридор пошани. Захисника проводжали з усіма військовими почестями», – йдеться на сайті міської ради.

Чоловікові було 45 років.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього Героя нашої країни.  Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять.

Нагадаємо, раніше ми писали, що від отриманого поранення помер військовий з Дніпропетровщини Сергій Кондратенко. Медики боролися до останнього за його життя.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: