Site icon Наше Місто

Не витримало серце: в лікарні від поранень помер військовий з Дніпропетровщини

після численних поранень пішов з життя військовий Олексій Хомов

Жорстока війна безжально забирає життя наших хоробрих захисників, які ціною власного життя борються за свободу та незалежність України. Вони стоять на захисті країни, аби забезпечити мирне майбутнє для нас і наших дітей. На фейсбук-сторінці ІНТЕРПАЙП Ніко Тьюб повідомили трагічну звістку – в обласній лікарні, після численних поранень пішов з життя військовий Олексій Хомов, пише «Наше місто».

До війни більше 10 років Олексій працював на виробництві ІНТЕРПАЙП Ніко Тьюб слюсарем-ремонтником ЦСРО ТЦ механічного обладнання у ТПЦ-2.

«За цей час зарекомендував себе як відповідальний працівник, не боявся брати на себе обов’язки та відповідальність. Колектив та керівництво пам’ятатимуть його, як одного з кращих у своїй професії», – йдеться у повідомленні.

До лав ЗСУ Олексій долучився добровільно у лютому 2022 року у 40-річному віці. У складі мінометного взводу роти вогневої підтримки 93-ої бригади «Холодний Яр» разом із побратимами Олексій нищив ворога на сході країни.

20 червня цього року у бою в Донецькій області він отримав дуже важкі поранення із ампутацією кінцівок. Два тижні лікарі боролись за його життя, Олексій переніс кілька операцій, проте, на жаль, організм не витримав.

У бійця залишилась родина – дружина та двоє дітей.

Раніше ми писали, у Дніпрі під час ракетної атаки 3 липня загинув вчений, який довгий час викладав в ДНУ.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version