Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Де у Дніпрі скуштувати смачні чебуреки

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Чебуреки – страва, яка вже давно стала популярною в усьому світі. У Дніпрі є безліч закладів, де варто скуштувтаи смачні та хрумкі чебурке. де саме – дізнавались журналісти “Нашого Міста”.

Чебуречна №1

У меню представлений великий вибір чебуреків з різними начинками, виготовленими в печі. У барній карті можна замовити різні сорти розливного пива.

Адреса:  Вул. Короленка, 10

Кримський глечик

ТОВ «Кримський Глечик» і однойменна торгова марка засновані переселенцями з Криму у 2017 році. Перший ресторан відкрився влітку 2018 року в самому серці Дніпра – ТРЦ «Гранд Плаза». наразі заклад переїхав на Площу Героїв Майдану. «Кримський глечик» приваблює численних відвідувачів не тільки стильним, затишним дизайном у стилі лофт, комфортом і приємною атмосферою, а й надзвичайно смачними і якісними стравами кримської та української кухні за вигідними цінами в поєднанні зі швидким і приємним обслуговуванням. Унікальною особливістю закладу такого формату є повна відсутність свинини в меню. І це до вподоби багатьом іноземним гостям і українцям.

Адреса: Існує ціла мережа закладів: проспект Дмитра Яворницького, 71 Проспект Дмитра Яворницького, 65, вулиця Михайла Грушевського, 9 Донецьке шосе, 7а проспект Гагаріна, 74

Не горюй

“Не горюй” – ресторан завжди смачних та атмосферних застіль і гучних свят! Багатий вибір національних страв та вин із Грузії! Ресторан розташован у самому серці зеленого парку міста Дніпро!

Адреса: вул Космічна, 20

Ресторація Step by Step 

Тут широкий вибір чебуреків з солоною начинкою є навіть варіанти з вишнею та нуттелою

Адреса: вул.Яскрава, 1

Плов хочу

Ресторан традиційної узбецької кухні

Адреса: проспект Слобожанський, 128а

Чемодан

Ресторан «Чемодан» пропонує вам смачні страви, приємний відпочинок у доброзичливій атмосфері та оригінальній обстановці. Бездоганно ввічливий персонал зробить все, щоб ваш відпочинок був комфортним, а професійні кухарі із задоволенням приготують ваше замовлення зі свіжих ароматних продуктів. Тут готують два види чебуреків – сирно-м’ясні та класичні сирні.

Адреса: вулиця Європейська, 3

Як ми писали раніше, у Дніпрі є цікаві місця, де можна поплавати в басейні

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: