Skip to content

Окупанти обстріляли Нікопольщину: є руйнування і постраждалий

Окупанти обстріляли Нікопольщину: є руйнування і постраждалий

Російські окупанти знову обстріляли Нікопольський район Дніпропетровської області. Цього разу під прицілом опинилися сам Нікополь, а також Покровська та Мирівська громади. Про це повідомляє «Наше Місто» з посиланням на голову ДніпроОВА Сергія Лисака.

Внаслідок обстрілів постраждав 65-річний чоловік. Він отримав травми, але його життю нічого не загрожує.

Пошкоджень зазнали 5 приватних будинків та один багатоповерховий житловий будинок. Також було понівечено приватне підприємство та лінію електропередач.

Внаслідок атак зайнялися будівля, що не експлуатується, та суха трава. Рятувальникам вдалося загасити пожежу.

Детальніше про наслідки обстрілів:

  • Нікополь: пошкоджені житлові будинки, приватне підприємство та лінії електропередач.
  • Покровська громада: пошкоджений один приватний будинок.
  • Мирівська громада: пошкоджені 4 приватних будинки та один багатоповерховий житловий будинок.

Фото: телеграм-канал Сергія Лисака.

Варто зазначити, що це не єдина атака у Дніпропетровській області за сьогодні. Вранці у Дніпрі пролунала серія вибухівВнаслідок атаки громадський транспорт змінив маршрути. Міський голова Борис Філатов повідомив, що постраждали житловий будинок та СТО. Він прокоментував ситуацію з місця подій. За словами голови ДніпроОВА Сергія Лисака, у місті є поранені через ракетний удар. Пізніше стало відомо, що 1 людина загинула і 6 поранено.

За оновленою інформацією, у Дніпрі також постраждали з десяток багатоповерхівок, 2 гуртожитки, коледж, магазин, авто. У Кривому Розі також зафіксовано пошкодження житлових будинків, медичного закладу та 15 автомобілів.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що під удар росіян потрапили: Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Слов’янськ, Краматорськ. Понад 40 ракет різних типів випустила росія. У Дніпрі десятки комунальників у 40-градусну спеку ліквідують наслідки масованої ракетної атаки.

Читайте також: Ракетний удар по Києву: ворог поцілив по дитячій лікарні «Охматдит».

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: