Skip to content

Окупанти близько 10 разів обстріляли Нікопольщину дронами та артилерією: інформація від ОВА

Окупанти близько 10 разів обстріляли Нікопольщину дронами та артилерією: інформація від ОВА

Російські окупанти знову обстріляли Нікопольський район Дніпропетровської області. Цього разу вони атакували як з дронів-камікадзе, так і з важкої артилерії, завдавши ударів по мирним населеним пунктам. Про це повідомив голова ДніпроОВА Сергій Лисак, – пише «Наше Місто».

Загалом протягом дня район зазнав близько десяти обстрілів. На щастя, обійшлося без жертв серед мирного населення. Проте, руйнувань зазнали житлові будинки, навчальні заклади, господарські споруди та інфраструктура.

У Нікополі пошкоджені вікна та балкони двох п’ятиповерхівок, а також 6 приватних будинків. Також від обстрілів постраждали дві школи.

Внаслідок ворожих ударів у місті Нікополь та Покровській громаді виникли дві пожежі, які були оперативно ліквідовані рятувальниками.

Крім того, пошкоджень зазнали 3 господарські споруди, неексплуатована будівля, легковий автомобіль, лінії електропередач та газогін.

Фото: телеграм-канал Сергія Лисака.

Нагадаємо, раніше ми писали: У Дніпропетровській області зафіксували застосування ворогом нових літаків-камікадзе: як діяти у разі виявлення.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: