Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Наче Мальдіви: які озера варто відвідати на Дніпропетровщині

Штучні озера та місцеві Мальдіви під Дніпром – усі ці локації виглядають, наче з зарубіжних інстаграм-акаунтів. Але все це поруч з нами! Де саме – знають журналісти “Нашого МІста”.

Блакитне озеро. С. Єлизаветівка біля м. Кам’янське


Оточене зеленими насадженнями й високими стінами кар’єра, це місце створює неповторну атмосферу спокою і релаксації. Кемпінг із кафе, зоною для барбекю й альтанками біля пляжу на березі лісового озера. А ще тут є бази відпочинку.

Адреса: Кам’янське, Дніпропетровська область, 51909

Вільногірські Мальдіви


Якщо ви любите фотографувати, то поїздка на “Дніпровські Мальдіви” саме для вас. Контраст рослинності і неба з білосніжним піском виглядає дуже цікаво на фотографіях, а бірюзова вода озер не залишить вас байдужими. Білосніжний пісочок, чиста блакитна вода, неймовірні фотографії, бархани та море сонця

Завдяки своїй кришталево чистій воді та дивовижному білому піску Вільногірський кар’єр отримав народну назву – “Наші Мальдіви”. Сюди приїзджають відпочити на пляжі, покупатися  в чистій воді і зробити неймовірні фотографії.
Як з’явилося це чудо природи? Всьому виною промислові підприємства Вільногірська. В цьому місці в 1961році почали добувати цирконеві піски для Вільногірського скляного заводу. І білосніжні дюни кар’єра – всього наслідок видобутку. Виробництво йшло, поки кар’єр не затопило водою з джерела. І саме з цієї миті починається відлік його “пляжного” життя.

Адреса: Вільногірськ, Дніпропетровська область, 51700

Пляж Новоселиця

Парк сімейного відпочинку “Новоселиця” розташований на великій площі, далеко від міської суєти, турбот та проблем. Свіже повітря, доглянута територія, розваги на будь-який смак – запорука Вашого гарного відпочинку. У нас комфортно всім – і великим активним компаніям та сім’ям з дітьми. Наш парк ідеально підійде для проведення Вашого заходу: організації весілля, корпоративу, виставки, презентацій, дитячих свят. Незабутні враження та максимум задоволення від відвідування нашого парку.
На території парку сімейного відпочинку “Новоселиця” розташовані: два літні кафе, пляжне кафе “Білий бар”, ресторан, територія підвищеного комфорту “Березовий рай”, дитяче містечко, спортивне містечко, доглянуті місця відпочинку біля води з чистим річковим піском .


Мрієте про чудовий відпочинок на природі з друзями чи родиною? Завітайте до Новоселиці – популярного курорту під Дніпром, який вже багато років дарує своїм гостям незабутні враження

Адреса: 233-й км траси Знаменiвка-Луганськ, Новоселівка, Дніпропетровська область, 51284

Фото з відкритих джерел.

Як ми писали раніше, у Дніпрі є цікаві локації для відпочинку з волейболом та поливалками

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: