Skip to content

ОФІЦІЙНО У Дніпрі продовжують усувати аварійну ямковість за допомогою сучасної установки: де проводять роботи

Ксенія Куземко

В Днепре продолжают устранять аварийную ямочность с помощью современной установки: где производят работы

Міські бригади активно продовжують усувати аварійну ямковість на дорогах Дніпра. Використовуючи сучасні методи, вони ремонтують ділянки без зупинки руху транспорту. Наразі роботи киплять на вулиці Короленка, на ділянці від вул. Святослава Хороброго до вул. Ігоря Сікорського. Її довжина – близько 500 метрів. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на міську владу Дніпра.

За словами заступника директора департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради Дмитра Коробова, цю ділянку дороги ремонтували наприкінці зими методом холодного асфальтування. Зараз є місця, де ремонт вже відпрацював свій термін – зʼявилися ями та тріщини.

«Через те, що ям на дорозі було небагато, вирішили їх відремонтувати струменевим методом. Цей метод запобігає розширенню ям. За допомогою спеціального обладнання з ям видувають бруд, обробляють їх бітумною емульсією та засипають щебенем. Струменевий метод ремонту доріг є досить швидким і не потребує перекриття руху транспорту. У місцях ремонту звужується лише проїжджа частина. Найголовнішою перевагою цього методу є те, що одразу після ремонту ям чи тріщин по них можна їздити», – розповів Дмитро Коробов.

Ремонт доріг струменевим методом  по місту вже виконаний на більше ніж 50 локаціях на площі близько 5 тис. квадратних метрів.

Загалом з початку року ремонт доріг у Дніпрі виконаний на більше ніж 200 локаціях. Загальна площа оновленого покриття становить близько 200 тисяч квадратних метрів.

У Дніпрі продовжують усувати аварійну ямковість за допомогою сучасної установки: де проводять роботи
У Дніпрі продовжують усувати аварійну ямковість за допомогою сучасної установки: де проводять роботи
У Дніпрі продовжують усувати аварійну ямковість за допомогою сучасної установки: де проводять роботи

Фото пресслужби міської влади

Раніше ми писали, у Дніпрі на вул. Князя Володимира Великого ремонтують зливовий колектор, який збиратиме всю воду після рясних дощів.

Категорія: Важливо, Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: