Skip to content

Трамвайна ДТП у Дніпрі через відключення електроенергії: створено Технічну комісію для розслідування

Трамвайна ДТП у Дніпрі через відключення електроенергії: створено Технічну комісію для розслідування

Сьогодні у Дніпрі близько 10:13 на перетині проспекту Богдана Хмельницького та Запорізького шосе сталася аварія з участю трамвайних вагонів маршрутів №12 та №16. Інцидент стався через знеструмлену ділянку, що змусило трамвай зупинитися, – передає «Наше Місто» з посиланням на Департамент транспорту та інфраструктури м. Дніпро.

За повідомленням директора КП «Дніпровський електротранспорт» ДМР Володимира Кобця, аби уникнути ускладнень для інших транспортних засобів, під час зупинки трамваю, було прийнято рішення відкотити вагон заднім ходом, але це призвело до зіткнення.

«Основна причина інциденту полягає в тому, що трамвай потрапив на знеструмлену ділянку та не мав можливості продовжувати рух. Аби не ускладнювати рух перехрестям для інших транспортних засобів, було прийнято рішення відкотити вагон заднім ходом», – каже Володимир Кобець.

Для з’ясування всіх обставин події директор КП «Дніпровський електротранспорт» ДМР підписав наказ про створення Технічної комісії. Комісія розслідує, чи були допущені помилки водіями під час виконання маневру.

«Чи були допущені помилки водіями під час виконання маневру, буде з’ясовано в ході розслідування Технічної комісії з розслідування причин та обставин дорожньо-транспортної пригоди», – повідомив він.  

У момент аварії екіпажі трамвайних вагонів запропонували пасажирам викликати 103, але усі пасажири відмовились від медичної допомоги.

Нагадаємо, раніше ми писали: У Дніпрі відкриється сучасний навчально-практичний центр «Майстерня верстальників».

Фото: Дніпро Оперативний.

Категорія: Важливо, Влада, Новини Дніпра, Транспорт в Дніпрі

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: