Skip to content

Таргани падають сусідам на голову: у Дніпрі чоловік влаштував сміттєзвалище у своїй квартирі

Таргани падають сусідам на голову: у Дніпрі чоловік влаштував сміттєзвалище у своїй квартирі

У одному з будинків Дніпра мешканці змушені боротися з незвичайною проблемою – сусід перетворив свою квартиру на сміттєзвалище. Через це у будинку розплодилися мухи, таргани, пліснява, грибок та інші інфекції. Жителі вже не знають, як вплинути на чоловіка, який запевняє, що збирає вторсировину на переробку, щоб заробити на їжу. Деталі інциденту дізнавалися журналісти ДніпроTV, – пише «Наше Місто».

Мешканка Наталя Дорошенко, яка живе на п’ятому поверсі сумнозвісного будинку, запевняє: таргани вже падають на голову.

«До такої міри все завалено, що ці таргани вже падали нам на голову. Я мешкаю під ним, на п’ятому поверсі. Оце, якщо спиш вночі, то воно все тобі падає на голову», – каже жінка.

Піднявшись на поверх, де проживає сусід, відразу відчувається сильний сморід, а біля дверей квартири рояться мухи. Чоловік був вдома і навіть відчинив двері журналістам ДніпроTV.

Власник квартири, Сергій Михайлович, розповів, що безлад у його оселі через те, що він збирає вторсировину на переробку, адже йому нема на що жити. Він заявляє, що втратив документи, які підтверджують право власності на квартиру, і загубив паспорт. Також Сергій Михайлович додає, що з родичами зв’язку немає, оскільки вони перебувають за кордоном.

Сусіди розповідають, що до війни його племінниця зробила ремонт у квартирі, вивезла три КАМАЗи сміття, встановила нові вікна та замінила труби. Проте незабаром квартира знову заповнилася мотлохом. Мешканці неодноразово зверталися до департаменту житлового господарства та поліції, але безрезультатно.

«Власник та наймач квартири зобов’язаний дотримуватися вимог нормативно правових актів у сфері житлово-комунальних послуг. Пожежної і газової безпеки, санітарних норм і правил. На жаль ми цього не бачимо. Людина не дотримується. Більше ніякої відповіді не було», – каже мешканка будинку Ірина.

Мешканці планують знову звернутися до дільничного, щоб встановити особу та документи сусіда. Якщо це не допоможе, вони мають намір подати скаргу до суду.

Нагадаємо, раніше ми писали: Антисанітарія та сморід: у Дніпрі родина перетворила життя сусідів на кошмар.

Читайте також: П’яний батько і повна антисанітарія: у Кривому Розі медики прийняли пологи вдома в жахливих умовах.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: