Site icon Наше Місто

Куди піти у Дніпрі 5 липня

Сьогодні, 5 липня, День звільнення міста Краматорська від проросійських терористів та День звільнення міста Слов’янська від проросійських терористів. Віряни вшановують пам’ять святого преподобного Атанасія Атонського. До Нового року залишилося 179 днів. 5 липня 2024 року — п’ятниця. 863-й день війни в Україні, передає “Наше Місто”.

Куди сьогодні піти у Дніпрі, дізнавались наші журналісти.

Комедія “Здрастуйте, я ваша тітонька”

«Здрастуйте, я ваша тітонька» – ефектна і неповторна комедія за п’єсою Брендона Томаса «Тітонька Чарлея» у постановці режисера В’ячеслава Жили. Ролі виконують: Крістіна Синельник, Анатолій Гнатюк, Олексій Вертинський, Микита Слободенюк, Христина Комарова, Марина Ейсмонт, Ксенія Вертинська, Артур Пісковський, Владислав Дмитрук, Даніїл Маржець.

В центрі неймовірних пригод опиняються двоє друзів, Джек та Чарлі. Обидва парубки закохані і планують освідчитися. Та для цього потрібно неодмінно отримати благословення дядька своїх обраниць – вередливого Спетлайга. Джек та Чарлі вже ніби все організували: запросили тітоньку Люцію – мільйонерку з Бразилії. Тож усе має пройти розкішно: пишний сніданок, освідчення…

Та раптом надходить повідомлення про те, що приїзд Люції відкладається! Рятувати закоханих береться товариш Джека і Чарлі, лорд Френкерт Баберлей (Бабс). Саме йому належить зіграти багату тітоньку, допомогти юнакам та ще й при цьому звабити дядька Спетлайга й полковника Френсіса Чеснея. І ніби все проходить добре, аж поки на порозі не з’являється справжня тітонька Чарлі… 

Динамічна комедія подарує гарний настрій на увесь тиждень.

Де і коли: 18:00 у ДРАМіКОМі, просп. Дмитра Яворницького, 97, 250-800 грн

Серенада сонячної долини. Tribute to Glenn Miller

Уявіть собі мальовничу долину, залиту золотим сяйвом сонця. Десь вдалині чується мелодія, що зачаровує та кличе за собою. Це cеренада сонячної долини, що запрошує вас у чарівну епоху свінгу!

Відчуйте себе героями класичного кіно, де під запальні мелодії Гленна Міллера розгортаються кумедні пригоди та романтичні історії. Заплющте очі і уявіть себе на танцполі, де кружляють пари, а повітря вібрує від енергії джазу.

Відомі мелодії, атмосфера 1940-х, енергія оркестру та проникливий вокал – все це чекає на вас на концерті-триб’юті легендарному Гленну Міллеру!

Де і коли: 19:00 у Філармонії, Воскресенська, 6, 150-290 грн

Повнокупольний фільм у Зоряній залі “Подорож зі світлом”

Виверження вулканів на Землі відіграли провідну роль в утворенні суходолу і зародженні життя у глибинах океану. Вони дозволяють нам дізнатися більше про надра нашої планети і зрозуміти, як відбувається рух континентальних плит.
Чи можуть вулкани вивергати не лише розпечену лаву? Чи є вулкани на інших планетах та супутниках? Де їх найбільше і де розташований найвищий вулкан Сонячної системи? Як утворилися “моря” застиглої лави на Місяці, і коли там востаннє вивергалися вулкани? Як далеко може мандрувати у космосі вода, яку вивергають гейзери на Енцеладі, і як вони пов’язані з кільцями Сатурна?

Де і коли: 17:00 у Planetarium Noosphere Dnipro, 170–320 грн

Фото з відкритих джерел

Раніше ми писали, що у Дніпрі є музей, який дивує

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Новини Культури Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version