Skip to content

Який університет з Дніпра увійшов в ТОП-20 найкращих вишів в Україні

Ксенія Куземко

Опубліковано рейтинг вишів України 2024 року

В Україні щорічно проводять комплексне оцінювання закладів вищої освіти, яке отримало назву “Консолідований рейтинг”. До нього входять 235 університетів та інститутів, а результати представлені у десяти тематичних списках. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на Консолідований рейтинг українських закладів вищої освіти.

Список найкращих університетів України

Найкращим закладом освіти Західного регіону визнано Львівський національний університет ім. Франка, Південного – Одеський національний університет ім. Мечникова, Північного – Сумський державний університет, Східного – Харківський національний університет ім. Каразіна, Центрального регіону – Дніпровський національний університет ім. Гончара.

Загалом у першій двадцятці Консолідованого рейтингу 2024 року представлені університети з одинадцяти міст України: Києва, Львова, Харкова, Чернівців, Івано-Франківська, Одеси, Ужгорода, Тернополя, Дніпра, Луцька та Сум.

Традиційно для укладання Консолідованого рейтингу ЗВО використано відомі рейтинги університетів країни: «Топ-200 Україна», «Scopus» та «Бал НМТ на контракт», кожен з яких використовує важливі критерії оцінювання.

Фото з відкритих джерел

Раніше ми писали, у Дніпрі в Українському державному університеті науки і технологій обрали нового ректора.

Також ми писали, у Дніпрі 77 випускників отримали 200 балів за НМТ.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: