Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ 83 працюють, 17 ремонтуються: у Дніпрі продовжують відкриватися дитячі садочки

Міська влада Дніпра продовжує ремонтувати укриття у дитячих садочках. Завдяки цьому батьки мають змогу обирати формат навчання для  малечі. Хтось вирішує продовжувати заняття дистанційно, а хтось не може дочекатися, коли нарешті садочок запрацює в очному режимі.  Зараз 83 заклади вже працюють,  ще 17 ремонтуються. Про це «Нашому місту» повідомили у департаменті гуманітарної політики Дніпровської міської ради.

За змішаною формою організовано навчання у садочках, де є власне найпростіше укриття, – розповідає Валентина Юрченко, головна спеціалістка сектору дошкільного виховання департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради. –  А ще ми ремонтуємо найпростіше укриття в 17 садочках, які плануються відкрити до нового навчального року. Додам, що влітку садочки не закриваються, а продовжують свою роботу в тому ж режимі – до 4 годин без організації харчування і денного сну. Тому всі бажаючі батьки можуть приводити своїх діточок. Для них організують активну діяльність на свіжому повітрі.

Багато у яких дніпровських садочках працівники в очікуванні нового навчального року не гають час. Знаходять собі цікаву та корисну роботу навіть за відсутності світла. Наприклад, у КЗДО № 254 Дніпровської міської ради вихователі та інші співробітники самотужки створюють неймовірну красу для дітей. Фігурки у вигляді грибочків та тварин, безумовно, сподобаються хлопчикам та дівчатам, які завітають сюди незабаром.

Фото з відкритих джерел.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як створюються укриття у дитячих садочках Дніпра.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: