Skip to content

Сьогодні у Дніпрі День жалоби за загиблими від ракетної атаки 3 липня

Сьогодні у Дніпрі День жалоби за загиблими від ракетної атаки 3 липня

Сьогодні, 4 липня, у Дніпрі День жалоби за загиблими внаслідок масованого російського удару ракетами та БпЛА 3 липня. Відповідне розпорядження написав міський голова Дніпра Борис Філатов, – пише «Наше Місто».

Відомо, що в результаті чергової терористичної атаки на місто 53 особи постраждали, на жаль, 6 людей загинуло. За повідомлення голови ДніпроОВА Сергія Лисака, у лікарні померла 60-річна жінка, яка отримала поранення під час учорашньої атаки на місто. 

Вшановуємо пам’ять загиблих!

Ми ніколи не забудемо про цю жахливу трагедію. У цей день жалоби ми об’єднуємося у скорботі та висловлюємо щирі співчуття всім, хто втратив своїх близьких.

Нехай пам’ять про загиблих буде вічною, а їхні душі знайдуть спокій.

“Цього дня будуть приспущені Державні Прапори України на будівлі Дніпровської міської ради, будинках і спорудах комунальних підприємств, установ та закладів міської ради”, — зазначили у міській раді.

Загалом, через атаку пошкоджень та руйнувань зазнали:

  • 3 будинки, що обслуговуються міськими комунальними службами
  • 6 будинків ОСББ
  • 2 школи
  • 3 дитячі садки
  • 3 міські лікувальні заклади (в одній з лікарень зайнявся дах, в амбулаторії вибиті двері, в іншій лікарні розбито вікно)
  • Великий торговельний центр, магазини, кав’ярні та інші об’єкти

Для тих, чиє житло, майно понівечене через ворожий терор, працює державна програма «єВідновлення». Подати заявку можна онлайн – через портал «Дія». Там слід описати руйнування та прикріпити документи. Але спершу написати заяву до поліції – аби вас офіційно було визнано постраждалими.

Нагадаємо, раніше ми писали: Низький уклін вам: Борис Філатов подякував комунальникам за їхню роботу на місцях атак.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: