Skip to content

Батьки та колеги не полишали надії на порятунок: у Дніпрі внаслідок ракетного удару загинула спеціалістка IT-компанії

Батьки та колеги не полишали надії на порятунок: у Дніпрі внаслідок ракетного удару загинула спеціалістка IT-компанії

28 червня російська ракета влучила в дім співробітниці компанії SoftServe Ольги Сергеєвої в Дніпрі. Її батьки та колеги декілька днів перебували на місці події з надією на порятунок. На жаль, 2 липня стало відомо, що тіло Ольги знайшли. Колеги поділилися спогадами про загиблу дівчину, – пише «Наше Місто» з посиланням на DOU.

Ольга переїхала до Дніпра з Донецька у 2015 році. Вона почала працювати в SoftServe у 2018 році на посаді Recruiter Trainee та згодом стала TSL Lead. У 2023 році вона змінила кар’єрний напрямок і стала Change Manager.

Її колега Ксенія Вервега розповідає, що Оля приєдналася до їхньої команди нещодавно, але швидко адаптувалася. Співпраця була настільки злагодженою, що здавалося, ніби вони працюють разом вже давно.

«Її професіоналізм, готовність допомогти, відкритість, неймовірний оптимізм і віра в краще майбутнє були тим, що допомагало нам планувати і здійснювати надскладні комунікаційні стратегії. Вона любила людей. І люди, відчуваючи це також, тягнулися до неї. Не раз, особливо коли це були останні робочі наради, ми могли заговоритися і забути про час. Дискутували про психологію і поведінку людей в різних ситуаціях, обговорювали улюблені пісні і виконавців, книжки, які запамʼяталися і вартують уваги, про різні країни, подорожі. Вона була спрагла жити, черпала від життя все і навіть більше»,  – каже колега загиблої пані Ксенія.

Віктор Чурак додає, що Ольга завжди була дуже енергійною, світлою людиною, з великим бажанням і витримкою. Вона завжди радо брала участь у житті колективу, була завжди усміхнена та позитивна.

«Оля — це приклад жінки, в якій поєднались краса, розум, неймовірна жіночність і сила. Вона була прекрасним лідером, гуру найструктурованіших репортів і гострого гумору. Оля створила прекрасне життя в Дніпрі, батьки також нарешті приїхали сюди. Але країна-терорист, країна, яка не має права на існування, вбила її, коли вона просто відпочивала в себе вдома. ‌Це дуже гірка втрата для усіх, хто знав Олю і перетинався з нею у роботі за ці шість років. В Олі залишились батьки. Тато також працює у SoftServe, охоронцем», – каже керівниця південно-східного регіону в SoftServe Олена Корсун.

Світла пам’ять.

Колеги Ольги Сергеєвої організували збір допомоги для її родини, щоб підтримати їх у цей важкий час.

Нагадаємо, раніше ми писали: Ми тільки восени купили цю квартиру, бо чекаємо на дитину: дніпрянка Ольга з чоловіком про ракетний удар 28 червня.

Читайте також: За 10 годин до трагедії ми зібрали речі та пішли до батьків: мешканка з Дніпра про ракетний удар 28 червня.

Фото: DOU.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: