Site icon Наше Місто

У Дніпрі вже 5 загиблих і 39 постраждалих внаслідок ракетної атаки

У Дніпрі вже 5 загиблих і 39 постраждалих внаслідок ракетної атаки - Наше Місто

Вранці 3 липня ворог завдав комбінованого удару ракетами та безпілотниками по Дніпру. Наразі відомо про 39 постраждалих, серед них – 14-річна дівчина. На превеликий жаль, п’ятеро містян загинули, повідомив голова Дніпро ОВА Сергій Лисак, «Наше місто».

«Частина постраждалих наразі перебувають у лікарні. Двоє – в тяжкому стані. Усім надається медична допомога. Усе для одужання людей є, медики над цим працюють. Варто подякувати силам ППО, які збили 5 ворожих БПЛА та кілька ракет», – зазначив голова Дніпро ОВА.

Через ворожий удар сталося кілька пожеж, які рятувальники вже загасили, повідомив Сергій Лисак. Одне займання мало місце на території медичного закладу.

Пошкоджені промислові підприємства, торговельний центр. На місці працюють всі служби, комунальники ліквідують наслідки удару. В житлових будинках пошкоджені вікна та двері, фасади, обстеження триває .

Нагадаємо, що близько 9-ї ранку росія здійснила масовану комбіновану атаку по Дніпру, в якій біли задіяні і ракети, і шахеди. Пролунало мінімум 10 вибухів.

Наразі відомо, що через вибухову хвилю постраждали торгівельний центр і басейн.

Також через ракетну атаку тимчасово змінено маршрут руху популярних автобусів.

Борис Філатов повідомив, що у Дніпрі 3 загиблих і 18 постраждалих внаслідок ракетної атаки. Пізніше голова ДніпроОВА Сергій Лисак повідомив, що вже четверо загиблих і 27 поранених. Також відомо, що пошкоджено декілька шкіл та дитсадків.

4 липня у Дніпрі оголошено Днем трауру за загиблими внаслідок обстрілу рф.

Фото Валерія Кравченка.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version