Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ ОФІЦІЙНО Простір для дітей та батьків, а також Інтернет. В Дніпрі Пункти незламності працюють у позашкільних закладах

Михайло Чернов

Немає світла? Допоможе Пункт незламності. Влада Дніпра створила розгалужену мережу локацій, де містяни, зокрема – батьки з дітьми, можуть зарядити гаджети, скористатись доступом в Інтернет та перепочити, повідомляє Наше місто

Зокрема, 19 Пунктів незламності створені та працюють на базі закладів, підпорядкованих Департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міської ради.

Один з Пунктів незламності розташований у добре відомому дніпрянам Міському палаці дітей та молоді, який знаходиться за адресою: Набережна Перемоги, 5. 

Цей Пункт незламності працює в режимі 24/7, може прийняти до 80 осіб, розповідає Альона Шульга, директор КЗПО “Міський палац дітей та молоді”. Пункт відповідає всім встановленим нормам та підготовлений для комфортного перебування людей, в першу чергу – для батьків та дітей.

В Палаці є генератор, який забезпечить електроживлення у разі загального відключення електрики. Облаштовано простір для дітей, ігрова зона, є засоби гігієни, зокрема – памперси. Також в Пункті – достатній запас питної води, є аптечка.

Альона Шульга

– Наш Пункт незламності діє з грудня 2022 року, оснащений всім необхідним,   розповідає Альона Шульга, директор КЗПО “Міський палац дітей та молоді”. – Є кімната матері та дитини, простір для дітей,  зона для людей  з домашніми тваринками.  В наявності – вода, чайники, кавовий автомат та все інше для комфортного перебування.

В Пункті незламності є доступ до Інтернету (завдяки терміналу Старлінк), тож відвідувачі можуть зв’язатися з близькими, приміром – через месенджери

А ще у Палаці дітей та молоді створена патріотична фотозона, де всі охочі можуть сфотографуватися.

Сергій Луденський

– Дев’ятнадцять Пунктів незламності, підпорядковані нашому департаменту, працюють та оснащені всім потрібним, – зазначає Сергій Луденський, в.о. директора Департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міської ради. – В кожному з Пунктів є генератор, тож вони працюють у разі відключень світла. Створені зони для відпочинку, в т.ч. – для матерів та дітей. Майже всі Пункти мають куточки для перебування людей з тваринами. Є чайники, питна вода, печиво та ін. Пункти готові приймати людей!

Фото Володимира Федорищева

Категорія: Влада, Влада, Новини Дніпра, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: